L’equip

Des de SolRe Percussió i l’Aula de Música de Vilassar de Mar sempre hem apostat per fer les coses ben fetes, és per això que aquest taller compta des d’un principi amb un equip de primera línia amb titulacions i experiència en el seu camp.

El projecte està encapçalat i supervisat pel Director de SolRe Percussió, Uri Soler, amb més de 19 anys en el sector de la percussió, els darrers 10 com a professor en diferents centres educatius i grups de percussió. Alhora, és secretari de PercussioCAT, Coordinadora de Grups de Percussió de Catalunya.

Els tallers seran impartits per:

    • Cris Munuera: Diplomada en Educació Especial per la UB, és actualment mestre d’Educació Especial i de la USEE a l’Escola l’Olivera de Cabrils.
    • Ignasi Soler: Graduat en Criminologia i Política Criminal i llicenciat en Criminologia, Ciències Socials i Jurídiques per la Universitat de Barcelona, té també un Màster en Desenvolupament Personal en la mateixa universitat i actualment està estudiant un postgrau en pedagogia infantil. Músic i amb una trajectòria de 15 anys en el sector de la percussió i més de 10 com a educador en el lleure. 
    • Neus Botey: Amb un grau d’Educació Infantil, té més de 10 anys d’experiència en el món del lleure treballant en casals o esplais.
    • Núria Godàs: Amb el títol de Directora de Lleure està actualment realitzant les permanències i servei de menjador a l’Escola l’Olivera de Cabrils, centre que compta amb la USEE.

Durant l’elaboració del projecte comptem també amb l’assessorament de la psicopedagoga i mestra d’educació especial Lidia Fraguas.