30ª Sessió 13/05/2017

Posted By on 13 de maig de 2017

Hola a tots els  xSiSols!!

Avui al matí, ens hem reunit tots després de la gran trobada de la SolRetronada que varem fer la setmana passada i per aquest motiu hem començat parlant d’aquest dia. Tots i totes ens hem explicat com de bé ho vam passar i a més a més com no podia ser menys hem allargat la llengua i hem explicat coses varies que ens han passat durant la setmana.

Un cop hem acabat d’explicar-nos tot això, ja que avui érem molts i hem estat força estona hem jugat a dos dels jocs que més ens agraden!!

xsisol30
Primer hem jugat al pica paret musical i havíem d’anar imitant a diferents músics de diferents instruments i procurar no moure’ns en cap moment. Ha sigut molt divertit!!
I tot seguit hem col·locat totes les targetes d’instruments que tenim, al terra i del revés, per jugar al Memory!!! Alguns feiem una mica de trampes i altres hem tingut molta sort i molta memòria i hem anat reunint totes les parelles fins a completar tot el joc! I un munt de riures que ens hem fet… Ens ho hem passat molt bé! Tant que avui hem decidit descansar una mica de tambors degut a la passada jornada!
Finalment ens han vingut a buscar tots els pares i mares i cap a casa!

Fins aquí el dia d’avui, ens veiem la setmana que ve famílies!