• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Valoracions SolRetronada 2019

  • 0

Valoracions SolRetronada 2019

Un cop passada la ressaca de dissabte, és moment de fer tancament i valoració de la #SolRetronada19. Esperem que gaudíssiu de valent d’aquesta festa que vam fer entre tots!!! Des de l’organització volem agrair la tasca de tots els que van fer possible aquesta nova edició de la #SolRetronada. Voluntaris, públic i participants vau ser clau en aquest acte!

També donar les gràcies a l’Ajuntament per la bona voluntat i predisposició en tot moment. Des d’alcaldia fins a la brigada, passant pels regidors, tècnics, conserges i policia local. Agrair també a la Maite Viñals per obrir-nos les portes perquè Cabrils fos seu d’una SolRetronada.
No volem oblidar-nos de la Fundación Vicente Ferrer, protagonista del fi solidari de la festa, dels Alocs&Roll pel gran concert de fi se festa, ni del Batucharly que un cop més va ser-hi present per enregistrar el pas de tots els participants.

Per últim felicitar a l’equip de professors i professionals que composen #SolRe Percussió pels èxits aconseguits al llarg de l’any amb tots i cada un dels seus grups, i sobretot agrair-vos a tots aquells que confieu en nosaltres. Sense tots vosaltres la #SolRetronada19 no hagués estat possible.

Ens veiem l’any que ve, en una localitat catalana encara per confirmar.

 

Per últim, us demanaríem ens ajudeu a seguir millorant omplint el següent formulari. Moltes gràcies!


Cerca a SolRe Percussió

Darreres entrades

Suspensió cobraments

Afectacions COVID-19

Contacte

La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens!

Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?