• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Llavatraka

Date:06 nov., 2014

Llavatraka

El proper dia 28 de novembre tindrà lloc la Llavatraka, el primer Concurs de Percussió Solidari de Sant Andreu de Llavaneres, organitzat pel grup de percussió Batubanyuts del Casal de Llavaneres amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, l’entitat cultural El Casal de Llavaneres i SolRe Percussió.

L’organització de l’esdeveniment va contactar amb SolRe Percussió per col·laborar en l’organització logística de l’esdeveniment i configurar els barems de votació del jurat, així com contactar amb grups i voluntaris. Tambe va proposar a Uri Soler ser un dels membres del jurat.

Aquest concurs constarà d’una breu cercavila que s’iniciarà amb un estàtic de 3 minuts, i finalitzarà amb un altre estàtic de 2 minuts. D’aquí s’escolliran els 5 grups finalistes que lluitaran per endur-se els 900€ en premis en metàl·lic:

  • 1r premi: 500€

  • 2n premi: 250€

  • 3r premi: 150€

El jurat del concurs estarà conformat per experts en la música, la percussió, el món de l’espectacle i per diferents representants del poble, entre ells Uri Soler com a Director de SolRe Percussió.

A continuació us deixem les bases del concurs en format pdf.

Destacar el caràcter solidari d’aquest concurs en el que cada participant haurà de portar 1Kg d’aliments per donar a Càritas Llavaneres.

La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?