• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Batubaroa Batucada

Date:06 ag., 2015

Batubaroa Batucada

Batubaroa Batucada és un grup que neix l’any 2004 a Barcelona, amb la intenció de portar l’energia i la musicalitat de la percussió brasilera als carrers. Sempre caracteritzat per capturar l’essència de la percussió de Salvador de Bahía, el grup ha explorat altres estils de percussió ètnica, arribant a formar un reperotri ampli i divers a nivell musical i visual. La feina del grup s’ha vist recompensada amb el 2n Premi al Concurs de Percussió de Barcelona de 2015 i amb el 3r Premi l’any anterior.

El seu espectacle és perfectament adaptable a actuacions estàtiques o de cercavila, la qual cosa ha permès que Batubaroa actuï en tot tipus d’esdeveniments com ara festes majors, celebracions privades, esdeveniments empresarials o actuacions en escoles, sempre deixant una molt bona impressió en el públic.

Des de l’any 2013, Batubaroa Batucada també compta amb un grup d’escola, on els participants poden inciar-se en el món de la percussió en un entorn molt amè. Actualment Batubaroa Escola compta amb més de 15 components i ha fet nombroses actuacions.

  • Número de components: 23
  • Estil:Percussió brasilera i del món
  • Any de fundació: 2004
  • Població: Barcelona

 

facebook    twitter    youtube

 

batubaroa-batucada

batubaroa-grup  batubaroa batubaroabatucada

La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?