• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Tot llest per a la SolRetronada 2022

  • 0

Tot llest per a la SolRetronada 2022

Aquest dissabte 14 de maig Begur acollirà la SolRetronada 2022, en la que serà la seva cinquena edició. Aquest esdeveniment, impulsat enguany per SolRe Percussió i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Begur, reunirà al municipi una trentena de grups de percussió vinguts d’arreu de Catalunya que oferiran a la vila un espectacle sonor únic i original.

A més, el grup local de batucada Els Bakanards exercirà com a amfitrió de la trobada i ja porta mesos preparant aquesta cita amb moltes ganes.

La SolRetronada 2022 tindrà lloc de les 17 a les 23 h i el punt de trobada serà el Parc de l’Arbreda. En aquest espai s’hi instal·laran jocs i activitats dirigides a tots els grups d’edat.

La trobada donarà inici puntualment a les 17 h amb la participació dels grups de percussió i la cercavila, que recorrerà els carrers del centre del poble durant una hora aproximadament. A les 20.30 h hi haurà una tocada conjunta de tots els grups al Parc de l’Arbreda i la SolRetronada clourà a la nit amb un sopar de germanor i un concert.

Una SolRetronada solidària

La SolRetronada 2022 girarà novament entorn del Projecte Lupresti per la Fundación Vicente Ferrer. Aquest projecte té com a objectiu ajudar als joves discapacitats de l’Índia per mitjà de la percussió. És per això que cada estiu un equip de professionals es desplacem a les instal·lacions que la FVF té a Anantapur, per treballar directament amb aquests infants.

També es recaptaran fons per finançar la construcció d’habitatges per a les famílies menys afavorides de la zona, per tal d’aportar-los un espai digne on viure, ja que moltes famílies viuen actualment al carrer.


Cerca a SolRe Percussió

Contacte

La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?