• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Tanquem el curs 2021-2022

  • 0

Tanquem el curs 2021-2022

Amb l’arribada de l’estiu cada any s’acaba el curs escolar a Catalunya i amb ell els tallers de percussió i batucada que realitzem periòdicament a les escoles. Aquest ha estat un curs de tornada progressiva a la normalitat, amb la barreja novament dels grups en les activitats extraescolars i finalment la desitjada retirada de les mascaretes.

Per a nosaltres ha estat un curs de retrobament. Hem pogut tornar a trepitjar les aules amb normalitat, i sobretot participar en desenes de festes escolars. La presència dels grups de percussió i batucada per carnaval ha estat la mostra més representativa d’aquesta esperada normalitat.

Estem molt contents de la rebuda que hem tingut per part de tothom i estem segur que el proper serà un curs escolar encara més complet. Ara és moment de recollir i posar a punt el material, per tal de poder començar al setembre-octubre totes les activitats extraescolars de batucada, així com els tallers puntuals o periòdics de percussió que ja comencem a tenir reservats.

Mentrestant, els tallers de batucada en casals d’estiu ens permetran seguir en contacte amb els infants d’arreu de Catalunya, compartint estones de música i molt de ritme!


Cerca a SolRe Percussió

Contacte

La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?