• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Taller de percussió i batucada a escoles i associacions

perku batucada serveis personalitzats

A més de les activitats extraescolars de percussió, també organitzem tallers puntuals o de curta durada per realitzar una petita introducció a la percussió de carrer o batucada. Aquests tallers es poden realitzar en escoles, casals d’estiu, esplais, associacions, grups d’amics o per a qualsevol col·lectiu que vulgui acollir una activitat engrescadora.

Bateig de percussió o Masterclass

Ideal per fer una petita introducció dins del sector la percussió de carrer o batucada en una sola sessió. Els participants viuran de primera mà les sensacions d’interpretar diferents peces amb un instrument de percussió professional. A més, en funció de la durada programada, s’hi podran incloure també coreografies.

Durant la primera part rebran instruccions sobre com agafar les baquetes o colpejar el tambor. A continuació procediran a aprendre i interpretar els primers ritmes. Per acabar gaudiran d’una estona de pràctica lliure amb l’instrument en que podran aprofitar i deixar-se portar.

Material: L’organització pot aportar tots els instruments i material necessari per a dur a terme el taller o fer ús del material que disposi el centre.
Grups: De 10 a 50 participants per grup.
Espai: Aire lliure o qualsevol aula diàfana amb capacitat per a tots els participants.
Duració: A convenir

Taller de percussió

Orientat sobretot a col·lectius que vulguin realitzar una introducció en la percussió i la batucada amb una finalitat concreta. Durant aquestes classes aprendran les nocions bàsiques de la percussió per poder realitzar una breu actuació en finalitzar el taller.

És especialment idoni per a casals o centres educatius que vulguin preparar una petita festa de cloenda o carnaval. En un curt període de temps els participants estaran llestos per participar activament i posar el ritme en aquest acte.

Material: L’organització pot aportar tots els instruments i material necessari per a dur a terme el taller o fer ús del material que disposi el centre.
Grups: De 6 a 30 participants per grup.
Espai: Aire lliure o qualsevol aula diàfana amb capacitat per a tots els participants.
Duració: A convenir

Per què amb nosaltres?

SolRe Percussió és l’empresa líder a Catalunya en l’organització de tallers de batucada i gestió de grups de percussió. Aquest fet es nota en la nostra feina i en la qualitat del nostre servei, que inclou valors afegits que només un líder pot aportar:

  • Professor de guàrdia: Disposem permanentment d’un professor disponible per si el professor titular està malalt o té impossibilitat per acudir a la classe, el grup no es quedi mai penjat.
  • Sense cost pel centre: Aportem tot el material necessari per tal que l’escola no hagi de fer cap despesa en l’adquisició d’instruments.
  • Gestió de rebuts: Podem ocupar-nos de cobrar directament als participants de l’activitat i posteriorment realitzar a l’escola el pagament de la part que li correspon.
  • Actuacions remunerades: Els grups resultants de les activitats entren a formar part de la nostra borsa de grups de percussió, els quals poden participar en actuacions i festes.
  • Experiència i compromís: Els nostres professors tenen anys d’experiència en el sector i estan formats per nosaltres, pel que responem directament de la seva vàlua.
  • Projectes de SOLIDARITAT: Des de SolRe Percussió reinvertim gran part dels nostres beneficis en projectes socials i solidaris, tant propis com externs. Consulteu l’apartat SolRe Solidari per a més informació.

A més, a diferència d’alguns dels nostres competidors, estem legalment constituïts com a empresa i complim escrupolosament amb totes les nostres obligacions. Disposem d’assegurança de RC per a dur a terme les activitats i els nostres professors de batucada i percussió estan donats d’alta a la seguretat social des del primer dia.

Més informació

Demana més informació sense compromís amb aquest senzill formulari de contacte, i et respondrem en un plaç màxim de 12h.

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Escola, centre o assiciació

Població

Telèfon de contacte

Assumpte

Taller a realitzar

Informació adicional


La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens!