• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Feu un taller de percussió amb Cafundó Batucada

  • 0

Feu un taller de percussió amb Cafundó Batucada

Un dels grups de percussió més internacionals tornarà a visitar-nos el proper mes de maig 2018. Des de SolRe Percussió us proposem aprofitar la seva estada per realitzar un taller en exclusiva per al vostre grup amb els 3 principals instructors de Cafundó Batucada.

cafundo-tallerLa sessió de 3h es distribuirà de la següent manera:

  1. Història del gènere
  2. Tècnica i nous temes
  3. Ball i coreografia
  4. Correccions dels vostres temes
  5. Altra informació

El taller es realitzarà en el vostre local d’assaig i treballareu també sobre els vostres temes, amb l’objectiu de millorar-los al mateix moment que adquiru nous coneixements.

Cafundó és un dels principals grup de percussió de Buenos Aires, Argentina, inspirat en els blocos folklòrics de Salvador Bahia, Brasil. A partir de les seves inquietuds el grup va començar a estudiar i investigar la música afro-Brasilera i aconseguint amb el temps la seva pròpia identitat musical.
Cafundó encomana energia i ball cada vegada que es presenta. El grup està compost per 17 músics que s’han nodrit estudiant i tocant els diferents ritmes que componen percussivament el continent sud-americà.

Aprofiteu la seva estada per ampliar els vostres coneixements i rebre de primera mà les seves impressions sobre la vostra feina. Us espera una jornada molt dinàmica, intensa i percutiva de la que en sortireu amb una nova mentalitat i il·lusió.

 

 


Cerca a SolRe Percussió

Darreres entrades

SolRetronada 2019

Contacte

La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens!