• info@solrepercussio.cat
 • 635 276 828 (Uri)

Mitjançant el següent formulari podeu realitzar fàcilment el procés d’inscripció a qualsevol de les activitats regulars que realitzem i que gestionem nosaltres directament.

Si el vostre centre/grup no apareix en el llistat, sisplau poseu-vos en contacte amb el responsable o al correu inscripcions@solrepercussio.cat i us indicarem com realitzar la inscripció.

  Activitat

  Centre/Grup (obligatori)

  Activitat (obligatori)
  Acollida matinalBatucada

  Dades del participant

  Nom (obligatori)

  Cognoms (obligatori)

  Data de naixement (obligatori)

  Curs (en cas de menors d'edat)

  Dades de contacte

  Adreça de correu electrònic (obligatori)

  Telèfon de contacte 1 (obligatori)

  Telèfon de contacte 2

  Adreça completa (Obligatori)

  Població (Obligatori)

  Grup de Whatsapp
  Per facilitar la comunicació entre els participants en alguns grups optem per crear un grup de Whatsapp. Aquest està reservat únicament a les comunicacions relacionades amb l’activitat. Trobareu més informació a la Normativa de grups de Whatsapp.
  Seleccioneu quin/s telèfon/s voleu incloure en el grup de Whatsapp (en cas que es creï un).
  Telèfon 1Telèfon 2

  Informació addicional

  Al·lèrgies o instoleràncies (Obligatori)

  Observacions

  Dades de pagament

  El cost de l'activitat és de 10 € mensuals. Aquesta activitat està parcialment subvencionada per l'Ajuntament de Begur
  El cost de l'activitat és de 16 € mensuals. Aquesta activitat està parcialment subvencionada per l'Ajuntament de Begur
  El cost de l'activitat és de 23,50 € mensuals.
  El cost de l'activitat de batucada és de 22€ mensuals.
  El cost del servei d'acollida és de 33€ mensuals.
  El cost de l'activitat és de 22 € mensuals.
  El cost de l'activitat és de 23,50 € mensuals.
  El cost de l'activitat és de 21 € mensuals.
  El cost de l'activitat és de 21 € mensuals.
  El cost de l'activitat és de 21 € mensuals.
  El cost de l'activitat és de 23 € mensuals.
  El cost de l'activitat és de 17 € mensuals per participant. A partir dels 14 inscrits es faria descompte per a famílies.
  El cost de l'activitat és de 23 € mensuals.
  El cost de l'activitat és de 23 € mensuals.


  Es girarà un rebut mensualment entre els dies 2 i 5 de cada mes. El participant es farà responsable que hi hagi el saldo necessari i que no tingui cap limitació al cobrament via rebut. Els rebuts retornats es tornaran a cobrar amb l'increment corresponent a la comissió bancària de la devolució (3€).

  IBAN Compte bancari (Obligatori)

  Número de DNI del titular del compte (Obligatori)

  Autorització SEPA (Obligatori)
  Feu click aquí per descarregar el document d'autorització SEPA. Un com complert adjunteu-lo mitjançant el següent camp.

  Necessites baquetes?
  Si ja teniu baquetes, podeu fer servir les vostres. En cas contrari les podeu encarregar i el professor us les proporcionarà el primer dia de classe. Disposem de 2 models bàsics per iniciar-se, les infantils (menors de 6 anys) i les estàndard (a partir dels 6 anys). L'import de les baquetes s'inclourà en el primer pagament.
  Baquetes estàndard (7€)Baquetes infantils (8€)No necessito baquetes

  Les baquetes infantils estan recomanades per a infants menors de 6 anys. A partir d'aquesta edat recomanem utilitzar les estàndard.

  IMPORTANT: Les baquetes són una eina imprescindible per poder participar de l'activitat de batucada. Durant les primeres sessions el professor pot deixar baquetes a aquells participants que no hagin tingut temps d'adquirir les seves. Si transcorregut 1 mes el participant encara no disposa de baquetes pròpies, el professor els hi entregarà unes i es cobraran en la següent quota.

  Baixes durant el curs
  Els participants s'han de donar de baixa abans del dia 20 del mes anterior al correu inscripcions@solrepercussio.cat. No es retorna l'import per les baixes que es realitzin a meitat de curs. La plaça seguirà a disposició del participant durant el període pagat.
  Accepto

  Projectes Solidaris

  A SolRe Percussió destinem part dels nostres beneficis a diferents projectes socials, com el Projecte Lupresti de la Fundación Vicente Ferrer. Cada estiu, un equip format per percussionistes i especialistes en infants amb diferents perfils de diversitat funcional es desplaça fins a l’Índia per realitzar al llarg de dues setmanes un taller de percussió a nens i joves discapacitats.

  Aquesta activitat busca d’una banda formar un grup de percussió autònom, capacitat per continuar al llarg de l’any i actuar en esdeveniments com casaments o celebracions, i amb l’objectiu d’aportar als seus participants un mitjà que els ajudi a sortir de les seves situacions personals. D’altra banda, també treballa amb col·lectius amb discapacitat intel·lectual treballant la comunicació, l’autoestima i les emocions entre d’altres valors.

  Trobareu més informació a l'apartat "SolRe Solidari" del nostre web.

  Col·labora-hi
  Selecciona l'import amb el que vols col·laborar amb el projecte. Aquest import es sumarà a la quota mensual de l'activitat.
  Vull aportar +0,50€ mensuals al Projecte LuprestiVull aportar +1€ mensuals al Projecte LuprestiVull fer una única aportació de +5€ al Projecte LuprestiVull fer una única aportació de +10€ al Projecte LuprestiVull fer una altra aportacióContinuar sense fer cap aportació

  Vull aportar: Indiqueu sisplau si voleu que sigui una aportació puntual o recurrent.

  Moltes gràcies per ajudar-nos a fer possible el Projecte Lupresti!!

  Autoritzacions

  En qualsevol moment vostè té dret a exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, determinats per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre. A efectes d’exercir els drets anomenats vostè té dret a dirigir-se per escrit a info@solrepercussio.cat.

  Cessió de dades
  Les dades de vostè que siguin recollides en aquest document seran incorporades en un fitxer automatitzat i seran utilitzades per part de SolRe BCN SLU segons disposa i concedeix la Llei. Aquestes dades es faran servir per a la gestió de l'activitat a la que s'inscriu. Les dades recopilades no es cediran ni vendran excepte en cas d'obligació legal.
  Accepto

  Drets d'imatge
  Amb la signatura de la present vostè dona conformitat a que les imatges fotogràfiques o enregistraments audiovisuals que SolRe BCN pugui prendre de vostè o dels seus fills/es matriculats, puguin ser utilitzades amb els fins propis de l’entitat, així com penjar-les a la pàgina web i/o xarxes socials.
  AcceptoNo accepto

  Assegureu-vos d’haver complert tots els camps obligatoris. En els propers minuts rebreu una còpia de les dades facilitades al correu electrònic indicat. Si no la rebeu o si teniu qualsevol consulta podeu contactar a inscripcions@solrepercussio.cat.


  La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

  Enviar un missatge!
  1
  Tens dubtes? Pregunta'ns!
  Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?