• info@solrepercussio.cat
 • 635 276 828 (Uri)
team building percussió empreses batucada

Qui diu que les classes de música són únicament per als infants? Per què els adults no poden gaudir d’una estona d’oci envoltats persones amb inquietuds similars, compartint experiències i desconnectant de la rutina diària al mateix moment que adquireixen nous coneixements?

Cada cop més adults aposten per realitzar activitats socials buscant la interrelació entre ells com a eina per compensar l’aïllament que generen les noves tecnologies i, ara també, el COVID19. Aquesta activitat pretén oferir als adults un espai setmanal per esbargir-se i amb l’objectiu final de formar un grup de percussió que pugui participar activament en trobades o actuar en les festes del barri/municipi.

Un cop per setmana i habitualment en un horari de vespre, els participants i el professor de batucada es reuneixen en una sessió d’habitualment una hora en la qual es treballarà tant l’aprenentatge musical, com l’adquisició i creació de ritmes, coreografies i moviments que acostumen a acompanyar les batucades.

SolRe Percussió posa a disposició del grup els instruments de percussió necessaris per realitzar l’activitat, pel que els participants solament hauran d’adquirir les baquetes, que poden trobar en qualsevol botiga de música o comprar-les directament al professor en la primera sessió.

Actualment disposem de diferents grups actius fent classes de percussió i batucada arreu de Catalunya. Demana més informació sense compromís mitjançant el següent formulari.

  Dades personals

  Nom (obligatori)

  Cognoms (obligatori)

  Data de naixement (obligatori)

  Dades de contacte

  Adreça de correu electrònic (obligatori)

  Telèfon de contacte (obligatori)

  Població (Obligatori)

  Observacions

  Has tocat prèviament?

  Disposes d'instrument?
  NoSi

  Quin?

  Cessió de dades
  Les dades de vostè que siguin recollides en aquest document seran incorporades en un fitxer automatitzat i seran utilitzades per part de SolRe BCN SLU segons disposa i concedeix la Llei. Aquestes dades es faran servir per a la gestió de l'activitat a la que s'inscriu. Les dades recopilades no es cediran ni vendran excepte en cas d'obligació legal.
  Accepto


  La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

  Enviar un missatge!
  1
  Tens dubtes? Pregunta'ns!
  Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?