• info@solrepercussio.cat
 • 635 276 828 (Uri)

Extraescolars i tallers de percussió i batucada

taller percussió infantils batucada

Recordeu que per formalitzar la inscripció a alguna activitat ja activa cal accedir al formulari d’Inscripció de batucada.

Organitzem i realitzem tallers de percussió i extraescolars en centres educatius, casals o associacions, facilitant tota la logística necessària per tal de poder dur a terme l’activitat de batucada. Disposem d’instruments i recursos per realitzar classes a fins a 150 participants de forma simultània en tallers i extraescolars de percussió per tal que cada participant pugui disposar del seu tambor.

Aquesta activitat es pot dur a terme amb diferents perfils d’edat, segons els quals es defineixen uns objectius i plantejaments diferents.

Extraescolar de percussió i batucada per primària, ESO i batxillerat

Per només 22€/mes per participant

Aquesta activitat extraescolar pretén acostar la percussió als infants i joves en edat escolar amb l’objectiu final de formar un grup de percussió de la pròpia escola. Es realitza en finalitzar les classes tant per a estudiants de primària com d’ESO, ja sigui al migdia com a la tarda. Per mitjà d’una sessió setmanal els participants de l’activitat aprendran a tocar i interpretar diferents temes (alguns amb moviments i coreografies incloses). Aquesta activitat extraescolar és especialment idònia per a escoles que ja disposin de gegantó ja que ofereix una excel·lent alternativa d’acompanyament musical de batucada.

Material: L’organització pot aportar tots els instruments i material necessari per a dur a terme el taller o fer ús del material que disposi el centre.
Grups: De 8 a 15 participants per grup.
Espai: Aire lliure o qualsevol aula diàfana amb capacitat per a tots els participants.
Duració: Entre 1h i 1h30

Extraescolar de percussió per Educació Infantil

Per només 22€/mes per participant

L’activitat extraescolar per a educació infantil busca estimular el desenvolupament dels infants dins un entorn musical. Amb això s’afavoreix el seu aprenentatge i s’inicia en la música, per tal d’assimilar més ràpidament els futurs coneixements necessaris per formar part d’un grup de percussió o batucada. A més, si l’escola en qüestió ja disposa d’un del propi centre, és una bona eina per introduir progressivament els nens i assegurar la continuïtat del projecte. Per a l’activitat fan servir diferents tambors i material adaptat a la seva edat.

Material: L’organització pot aportar tots els instruments i material necessari per a dur a terme el taller o fer ús del material que disposi el centre.
Grups: De 8 a 12 participants per grup.
Espai: Aire lliure o qualsevol aula diàfana amb capacitat per a tots els participants.
Duració: Entre 1h i 1h30

Extraescolar de percussió i batucada per a adults

team building percussió empreses batucada

Quan parlem d’extraescolars per a pares i mares ens referim a aquelles activitats organitzades dins el recinte escolar, però orientades a un perfil adult. D’aquesta manera s’aporta a mares i pares un espai setmanal per esbargir-se realitzant una activitat en el mateix centre que els seus fills, fet que afavoreix una vinculació més estreta entre el centre i les famílies, alhora que uneix a mares i pares amb motivacions similars. L’activitat de percussió s’adapta perfectament a aquest objectiu, sent flexible pel dia en que un pare o mare no pot assistir-hi, i adaptant-se al ritme i habilitats de cada un. En els centres on ja realitzem aquesta activitat i la extraescolar de percussió, les famílies coincideixen en que ha afavorit l’acostament amb els seus fills, ja que adults i infants, tot i que a diferent ritme, van aprenent el mateix i poden practicar a casa i fins i tot ajudar-se mútuament.

Com en l’activitat extraescolar de primària, l’objectiu final és formar un grup de percussió o batucada de l’escola. En tot cas, aquesta és només l’excusa per trobar-nos!!

Material: L’organització pot aportar tots els instruments i material necessari per a dur a terme el taller o fer ús del material que disposi el centre.
Grups: De 8 a 20 participants per grup.
Espai: Aire lliure o qualsevol aula diàfana amb capacitat per a tots els participants.
Duració: 1h
Horari: A convenir (matins, migdia, tarda, vespre…).

Percussió en família

Com a intersecció entre totes les activitats extraescolars anteriorment comentades, es troba la percussió en família. En aquest cas, amb l’excusa de la creació d’un grup de percussió o batucada de l’escola, es forma un espai de trobada familiar per a mares, pares i germans. Al llarg de les sessions es va aprenent i consolidant el repertori del grup de percussió al mateix ritme que les famílies enforteixen els vincles emocionals gràcies als beneficis directes i indirectes de la música.

Material: L’organització pot aportar tots els instruments i material necessari per a dur a terme el taller o fer ús del material que disposi el centre.
Grups: De 8 a 25 participants per grup.
Espai: Aire lliure o qualsevol aula diàfana amb capacitat per a tots els participants.
Duració: 1h
Horari: A convenir (tarda, vespre, cap de setmana…)

Taller de percussió

Si el que busques és realitzar un taller de percussió o Masterclass d’entre 1 i 6 sessions, et recomanem visitar la nostra secció Taller de percussió i batucada a escoles i associacions.

Per què amb nosaltres?

SolRe Percussió és l’empresa líder a Catalunya en l’organització d’activitats extraescolars de batucada i gestió de grups de percussió. Aquest fet es nota en la nostra feina i en la qualitat del nostre servei, que inclou valors afegits que només un líder pot aportar:

 • Professor de guàrdia: Disposem permanentment d’un professor disponible per si el professor titular està malalt o té impossibilitat per acudir a la classe, el grup no es quedi mai penjat.
 • Sense cost pel centre: Aportem tot el material necessari per tal que l’escola no hagi de fer cap despesa en l’adquisició d’instruments.
 • Autonomia: Treballem des del prime minut per aconseguir que el grup resultant sigui autònom i pugui actuar sense dependre de la nostra presència.
 • Gestió de rebuts: Podem ocupar-nos de cobrar directament als participants de l’activitat i posteriorment realitzar a l’escola el pagament de la part que li correspon.
 • Actuacions remunerades: El grup resultant de l’activitat extraescolar entra a formar part de la nostra borsa de grups de percussió, els quals poden participar en actuacions i festes.
 • Experiència i compromís: Els nostres professors tenen anys d’experiència en el sector i estan formats per nosaltres, pel que responem directament de la seva vàlua.
 • Projectes de SOLIDARITAT: Des de SolRe Percussió reinvertim gran part dels nostres beneficis en projectes socials i solidaris, tant propis com externs. Consulteu l’apartat SolRe Solidari per a més informació.

A més, a diferència d’alguns dels nostres competidors, estem legalment constituïts com a empresa i complim escrupolosament amb totes les nostres obligacions. Disposem d’assegurança de RC per a dur a terme les activitats i els nostres professors de batucada i percussió estan donats d’alta a la seguretat social des del primer dia.

Més informació

Demana més informació sense compromís mitjançant el següent formulari.

A més, si confirmes l’activitat pel curs vinent abans del juny, us oferim una sessió de prova completament gratuïta. No esperis més!

  El vostre nom (obligatori)

  El vostre email (obligatori)

  Escola

  Població

  Telèfon de contacte

  Assumpte

  Extraescolar a realitzar

  Informació adicional

  Cessió de dades
  Les dades de vostè que siguin recollides en aquest document seran incorporades en un fitxer automatitzat i seran utilitzades per part de SolRe BCN SLU segons disposa i concedeix la Llei. Aquestes dades es faran servir per enviar-li informació relacionada amb les nostres activitats. Les dades recopilades no es cediran ni vendran excepte en cas d'obligació legal.
  Accepto


  La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

  Enviar un missatge!
  1
  Tens dubtes? Pregunta'ns!
  Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?