• info@solrepercussio.cat
 • 635 276 828 (Uri)

Taller de percussió i batucada a escoles, casals d’estiu i associacions

taller batucada percussió a barcelona

A més de les activitats extraescolars de percussió i batucada, també organitzem tallers de batucada puntuals o de curta durada per realitzar una petita introducció a la percussió de carrer. Aquests tallers es poden realitzar en escoles, casals d’estiu, esplais, associacions, grups d’amics o per a qualsevol col·lectiu que vulgui acollir una activitat engrescadora relacionada amb la música i la batucada.

Bateig de percussió o Masterclass

Ideal per fer una petita introducció dins del sector la percussió de carrer o batucada en una sola sessió. El professor de batucada acompanyarà als participants per viure de primera mà les sensacions d’interpretar diferents peces amb un instrument de percussió professional. A més, en funció de la durada programada, s’hi podran incloure també coreografies.

Durant la primera part rebran instruccions del professor sobre com agafar les baquetes o colpejar el tambor. A continuació procediran a aprendre i interpretar els primers ritmes de batucada. Per acabar el taller gaudiran d’una estona de pràctica lliure amb l’instrument de percussió en que podran aprofitar i deixar-se portar.

Material: L’organització pot aportar tots els instruments de batucada i material necessari per a dur a terme el taller o fer ús del material de percussió que disposi el centre.
Grups: De 8 a 50 participants per grup.
Espai: Aire lliure o qualsevol aula diàfana amb capacitat per a tots els participants.
Duració: A convenir

Taller de percussió i batucada

Orientat sobretot a col·lectius que vulguin realitzar una introducció en la percussió i la batucada amb una finalitat concreta. Durant aquestes classes aprendran les nocions bàsiques de la percussió per poder realitzar una breu actuació en finalitzar el taller de batucada.

És especialment idoni per a casals o centres educatius que vulguin preparar una petita festa de cloenda o carnaval. En un curt període de temps els participants estaran llestos per participar activament i posar el ritme en aquest acte acompanyats pel professor, o fins i tot sols!

Material: L’organització pot aportar tots els instruments de batucada i material necessari per a dur a terme el taller o fer ús del material de percussió que disposi l’escola.
Grups: De 8 a 30 participants per grup.
Espai: Aire lliure o qualsevol aula diàfana amb capacitat per a tots els participants.
Duració: A convenir

Extraescolar de percussió i batucada

Si el que busques és realitzar una extraescolar de batucada de forma continuada, et recomanem visitar la nostra secció Extraescolar de percussió i batucada.

Per què amb nosaltres?

SolRe Percussió és l’empresa líder a Catalunya en l’organització de tallers de batucada i gestió de grups de percussió. Aquest fet es nota en la nostra feina i en la qualitat del nostre servei, que inclou valors afegits que només un líder pot aportar:

 • Professor de guàrdia: Disposem permanentment d’un professor disponible per si el professor titular està malalt o té impossibilitat per acudir a la classe, el grup no es quedi mai penjat.
 • Sense cost pel centre: Aportem tot el material necessari per tal que l’escola no hagi de fer cap despesa en l’adquisició d’instruments.
 • Gestió de rebuts: Podem ocupar-nos de cobrar directament als participants de l’activitat i posteriorment realitzar a l’escola el pagament de la part que li correspon.
 • Actuacions remunerades: Els grups resultants de les activitats entren a formar part de la nostra borsa de grups de percussió, els quals poden participar en actuacions i festes.
 • Experiència i compromís: Els nostres professors tenen anys d’experiència en el sector i estan formats per nosaltres, pel que responem directament de la seva vàlua.
 • Projectes de SOLIDARITAT: Des de SolRe Percussió reinvertim gran part dels nostres beneficis en projectes socials i solidaris propis i externs amb entitats com la Fundación Vicente Ferrer i la Fundació d’Oncología Infantil Enriqueta Villavecchia. Consulteu l’apartat SolRe Solidari per a més informació.

A més, a diferència d’alguns dels nostres competidors, estem legalment constituïts com a empresa i complim escrupolosament amb totes les nostres obligacions. Disposem d’assegurança de RC per a dur a terme les activitats i els nostres professors de batucada i percussió estan donats d’alta a la seguretat social des del primer dia.

Més informació

Demana més informació sense compromís amb aquest senzill formulari de contacte, i et respondrem en un plaç màxim de 12h.

  El vostre nom (obligatori)

  El vostre email (obligatori)

  Escola, centre o associació

  Població

  Telèfon de contacte

  Assumpte

  Taller a realitzar

  Informació adicional

  Cessió de dades
  Les dades de vostè que siguin recollides en aquest document seran incorporades en un fitxer automatitzat i seran utilitzades per part de SolRe BCN SLU segons disposa i concedeix la Llei. Aquestes dades es faran servir per enviar-li informació relacionada amb les nostres activitats. Les dades recopilades no es cediran ni vendran excepte en cas d'obligació legal.
  Accepto


  La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

  Enviar un missatge!
  1
  Tens dubtes? Pregunta'ns!
  Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?