• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Suspensió SolRetronada Solidària 2020

  • 0

Suspensió SolRetronada Solidària 2020

Des de SolRe Percussió conjuntament amb l’Ajuntament de Begur lamentem comunicar la suspensió de la SolRetronada Solidària prevista pel dissabte 18 d’abril a Begur.

Donada l’actual situació de pandèmia que afecta al nostre país, considerem una irresponsabilitat continuar endavant amb un acte que aglutina en un únic espai un miler de persones provinents d’arreu de Catalunya, amb la potencial transmissió del Covid-19 entre tots els participants. La seguretat dels nostres músics i alumnes és una de les nostres principals preocupacions en el dia a dia, pel que qualsevol prevenció és poca en l’estat actual.

Comencem a obrar des d’avui mateix en la preparació de la SolRetronada 2021 i us animem a continuar treballant com fins ara per seguir millorant els vostres espectacles, alhora que us demanem disculpes per les molèsties que aquesta decisió us pugui ocasionar.

Aprofitem aquest comunicat per transmetre el nostre escalf als companys de Protons Percussió i als més de 70.000 veïns de la Conca d’Òdena que es troben confinats als seus municipis, així com a tots els afectats d’una manera o altra pel Coronavirus.

Vilassar de Mar, 13 de març del 2020


Cerca a SolRe Percussió

Darreres entrades

Suspensió cobraments

Contacte

La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens!

Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?