Com arribar

Transport públic

La parada de tren de Ocata de la línia R1 està ubicada a 800m del punt de trobada.

Vehicles particulars

En els següents enllaços trobareu indicacions venint de:

En ambos casos us recomanem agafar la N-II a Montgat/Mataró ja que, a més d’estalviar-vos el peatge, evitareu creuar tot el poble i arribareu més ràpid a la Plaça.

Quan arribeu al punt de trobada podreu aparcar directament els vehicles en la zona senyalitzada com aparcament. Just enfront hi ha una nau industrial de l’Ajuntament que habilitarem com a pàrquing d’instruments.

En arribar al punt de trobada us demanarem la confirmació d’algunes dades com el número de components o el número de reserves del dinar.
Tots els percussionistes participants tindran el dinar gratuït, però malauradament no podem oferir-lo també als acompanyants. Tot i així,
aquells acompanyants que confirmin prèviament el dinar, gaudiran d’un descompte en el preu del tiquet.

També disposareu d’un guardarroba/pàrquing d’instruments gratuït per dipositar els objectes personals que no vulgueu carregar durant la jornada de matí. L’organització facilitarà vigilància d’aquest espai, però no es fa responsable dels objectes depositats. Solament podran accedir al pàrquing d’instruments els components de grups uniformats.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/solrepercussio.cat/web/solretronada/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399