• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Serveis

Tallers de batucada escolars

EL PRIMER CONTACTE!!! Una introducció a la percussió amb un bateig de batucada on aprendreu els primers ritmes i cançons. Oferim serveis d'aprenentatge a escoles per mitjà de tallers puntuals. Consulteu el llistat de centres que ja confien en nosaltres!

Empreses i team building

IDEAL PER A JORNADES D'EMPRESA!! Res millor que compartir música per reforçar el treball en equip a una empresa.

Contractació de grups

CONEIXEM ELS GRUPS. Compara gratuïtament entre desenes de batucades de Catalunya i tria la que millor s'ajusti al teu acte. Busquem el grup que vols sense compromís!

Grups de percussió i batucada

EL QUE MÉS ENS AGRADA! Servei integral per a grups ja consolidats o en procés. Docència, management, serveis auxiliars...

Extraescolars de percussió

FORMA EL TEU GRUP DE BATUCADA! Aprèn des de zero per formar un grup de percussió del centre mateix. Aportem tot el material necessari perquè pugui créixer fins a actuar a les festes escolars i del barri!

Esdeveniments i trobades de percussió

TENIM ELS CONTACTES! Gestionem hàbilment els recursos de què disposes per garantir que el teu esdeveniment resulti un èxit. Compartim amb tu millor que ningú la voluntat que tot surti bé i sabem que així serà!

Assessorament a grups

L'EXPERIÈNCIA ÉS UN GRAU!! Assessorament a grups de nova creació o grups ja consolidats per assolir els objectius marcats. Compra d'instruments, metodologia...

Lloguer o préstec d’instruments

LA MILLOR OPCIÓ PER A LES ACCIONS PUNTUALS!!! Si necessites fer ús d'instruments de percussió durant un període de temps curt o requereixes ampliar l'estoc de què disposes per a una jornada.

Serveis a mida

FLEXIBILITAT TOTAL. Ens adaptem a les teves necessitats per oferir-te la millor experiència. Consulta'ns sense compromís.

La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?