• info@solrepercussio.cat
 • 635 276 828 (Uri)

Santa Cecília 2022

 • 0

Santa Cecília 2022

Santa Cecília és la patrona de la música, i per això cada any per aquestes dates realitzem tallers de percussió i batucada arreu de Catalunya.

El 22 de novembre és una de les dates, juntament amb reis i carnaval, que tenim marcades al calendari des de mesos abans. Son moltes les escoles i entitats on fem cada any activitats de batucada, per introduir la percussió als infants i joves. La província de Barcelona és la més habitual, però també destaca Girona i en següent posició Tarragona. De moment Lleida no és una de les províncies on més compartim el nostre ritme, però poc a poc anem acostant els nostres tambors a més poblacions catalanes.

Els tallers de percussió serveixen per fer un tastet i una introducció als participants al món de la batucada, amb una activitat totalment pràctica on cada participant disposa d’un instrument propi.

No dubteu en consultar-nos més informació sobre aquests tallers, i fem que la batucada arribi també al vostre centre!

  El vostre nom (obligatori)

  El vostre email (obligatori)

  Escola, centre o associació

  Població

  Telèfon de contacte

  Assumpte

  Taller a realitzar

  Informació adicional

  Cessió de dades
  Les dades de vostè que siguin recollides en aquest document seran incorporades en un fitxer automatitzat i seran utilitzades per part de SolRe BCN SLU segons disposa i concedeix la Llei. Aquestes dades es faran servir per enviar-li informació relacionada amb les nostres activitats. Les dades recopilades no es cediran ni vendran excepte en cas d'obligació legal.
  Accepto


  Cerca a SolRe Percussió

  Contacte

  La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

  Enviar un missatge!
  1
  Tens dubtes? Pregunta'ns!
  Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?