• info@solrepercussio.cat
 • 635 276 828 (Uri)

S’acosta la cavalcada de Reis 2022

 • 0
drum-beat-cavalcada-reis

S’acosta la cavalcada de Reis 2022

El 2021 ja està arribant al final i amb l’inici del nou any arriba la tradicional cavalcada de reis, una data marcada al calendari de la majoria de grups de percussió i batucades d’arreu de Catalunya ja que és tradicional que aquests grups acompanyin els Reis Mags en la seva arribada a tots els pobles i ciutats.

La cavalcada de reis més gran i amb presència de grups de batucada és la de Barcelona, però la resta de capitals de província (per no dir pràcticament tots els municipis catalans) volen comptar amb un grup de percussió. Això fa que la majoria de grups ja tinguin la data compromesa d’un any per l’altre i siguin pocs els que tinguin disponibilitats per a ser contractats.

Tot i així, encara hi ha molts grups de batucada disponibles que tenen interès en poder participar en una cavalcada de reis, pel que si esteu buscant un grup, no dubteu en omplir el següent formulari i us ajudarem a trobar el que millor s’ajusti a la vostra festa!!  A mode orientatiu, un grup de percussió estàndard té un preu mig de 400€. Els preus poden variar segons el grup, època, duració i ubicació.

  A través del correu us farem arribar resposta al pressupost. Assegureu-vos que l'adreça és correcta.  En alguns casos serà imprescindible poder confirmar alguns detalls. Sisplau assegureu-vos de posar un telèfon correcte al qual us puguem localitzar fàcilment per tal de poder-vos enviar la comparativa el més aviat possible.
  Opció Estàndard. En un termini aproximat de 48h ens posarem en contacte amb vosaltres amb les diferents propostes confirmades.
  Opció més flexible. Ens permet reunir amb calma les diferents propostes i classificar-les per tipologia i preu. Rebreu una única notificació al cap de 5 dies aproximadament amb tota la informació detallada.
  Només en casos d'extrema urgència. Així que anem confirmant disponibilitats us les farem arribar. Tingueu presents que estaran ordenades per estricte ordre de confirmació, pel que el preu, qualitat i varietat del grup pot variar molt en els successius enviaments. Aquesta opció implicara una notificació nova per a cada proposta confirmada.
  Sisplau, seleccioneu aquesta opció només si la urgència ho justifica.

  Aquesta opció pot comportar un sobrecost.
  Consulta sense reserva. En un termini aproximat de 48h ens posarem en contacte amb vosaltres amb diferents propostes. Aquesta opció no implica la reserva de la data per part dels grups, pel que és la indicada si busques obtenir informació per tal de confeccionar un pressupost orientatiu de l'acte.

  Sóc conscient que aquesta cerca implica la reserva de la data pels grups de percussió amb disponibilitat. Em comprometo a donar resposta (tant afirmativa com negativa) a les propostes aportades per tal que els grups en qüestió puguin alliberar la data amb la major celeritat possible.  En clicar el botó "Enviar" dono el meu consentiment per a que Batucada.info faci ús de les dades aquí proporcionades per a cercar un grup de batucada. Les dades personals en cap cas seran transmeses a tercers.  Cerca a SolRe Percussió

  Contacte

  La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

  Enviar un missatge!
  1
  Tens dubtes? Pregunta'ns!
  Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?