• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Reprenem les activitats solidàries

  • 0

Reprenem les activitats solidàries

Des dels inicis de SolRe Percussió hem apostat per posar el nostre granet de sorra en ajudar a la societat. En son alguns exemples el Projecte Lupresti per la Fundación Vicente Ferrer o els tallers a les plantes d’oncologia infantil dels hospitals Sant Pau i Can Ruti de la mà de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

Es tracta d’activitats solidàries sense cost que es poden dur a terme gràcies a la col·laboració desinteressada dels nostres professionals. Des de SolRe Percussió facilitem la logística i proporcionem els instruments de percussió, i l’equip de docents imparteix les sessions de batucada de forma voluntària. L’objectiu final és que els pacients puguin gaudir d’una jornada diferent a la rutina hospitalària habitual, amb els seus familiars, acompanyants i, fins i tot l’equip mèdic.

Tot aquest tipus d’activitats es van veure aturades com a conseqüència del COVID i el risc que implicava per als usuaris i pacients l’entrada als centres hospitalaris de persones externes. Amb la progressiva tornada a la normalitat també estem reprenent totes aquestes activitats.

Avui ens hem endinsat a la Clínica Sociosanitària Serveis Mèdics de Barcelona amb una tarda carregada de percussió als pacients de tuberculosis amb risc d’exclusió i vulnerabilitat social que s’hi estan recuperant. Equipats cadascú amb un instrument de batucada hem aprés diferents ritmes i més d’un, fins i tot, s’ha acabat animant a ballar.

Segurament no curarem a ningú, però esperem poder contribuir a fer més agradable el seu procés de recuperació.


Cerca a SolRe Percussió

Contacte

La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?