• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Quin carnaval!!!

  • 0

Quin carnaval!!!

Passat el dimecres de cendra donem per finalitzat oficialment el carnaval 2022. Aquest cap de setmana encara tenim alguns grups de batucada participant en rues de carnaval, però el gran gruix de festes ja han acabat. La majoria de pobles i ciutats s’han omplert de percussió i batucada per donar ritme a les comparses de carnaval que han desfilat pels carrers. Els nostres grups de batucada no n’han estat una excepció i han sortit al carrer per fer més gran aquesta festa. Els grups de les extraescolars de percussió han actuat en les respectives escoles el dijous i divendres, i les associacions i grups de batucada han encapçalat les rues de dissabte i diumenge.

També hem tingut ocasió de fer tallers de percussió i batucada per tal que els alumnes poguessin fer aquest grup de batucada de forma exprés. La festa hagués pogut ser encara més gran, però malauradament no hem pogut proporcionar grups de percussió a totes les escoles que ens n’han demanat…

Pel carnaval 2023, us recomanem contactar-nos tornant de les vacances de nadal. D’aquesta manera disposarem encara de molts grups de batucada disponibles per poder triar el que més s’ajusti al que busqueu.

Gràcies per comptar amb nosaltres, i visca el carnaval!!


Cerca a SolRe Percussió

Contacte

La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?