• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Qui som?

solre percussió batucada percu

SolRe Percussió neix amb clara voluntat de difondre i promocionar la percussió de carrer o batucada. Organitzem activitats de lleure d’infants, joves i adults, ja sigui dins els centres educatius com en associacions o grups d’amics. Treballem per el·laborar projectes innovadors i integradors a l’abast de tothom.

La nostra forma de treballar ha estat àmpliament valorada com demostra el llarg ventall de col·lectius que han passat per les nostres mans. Així mateix, molts dels participants en les nostres activitats han acabat transmeten els seus coneixements a altres grups o col·lectius. És per això que l’aprenentatge de SolRe Percussió ha arribat fins i tot més enllà d’on ho hem fet nosaltres, sempre acompanyat pels èxits que l’avalen.

 

L’equip de SolRe Percussió està encapçalat per Uri Soler, percussionista en actiu des del 1996. Exerceix la docència en aquesta disciplina des del 2005 per varis grups d’arreu de Catalunya. Funda la marca al novembre del 2014 després de realitzar diferents estudis musicals de Bateria, Piano, Violí i Cant.

Durant 4 anys va compaginar un Grau d’Informàtica i Serveis per la UAB amb l’esport d’elit, entrenant-se en el Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat del 2008 al 2012. En deixar la pràctica esportiva, ha orientat la seva vida professional en el sector del lleure musical.

Actualment és el Secretari de PercussioCAT, Coordinadora de Grups de Percussió de Catalunya.

 


L’equip

Creiem fermament en la feina ben feta, per això el nostre equip de professionals està compost per joves amb entusiasme. Treballem per aconseguir formació constant en els valors i coneixements necessaris per desenvolupar la seva tasca amb garantia d’èxit.

A SolRe Percussió ens enorgullim de comptar amb un gran equip de professionals. Sabem que els èxits de la companyia són compartits, ja que sense els nostres treballadors no hauríem arribat fins aquí.

Uri Soler

(Direcció)

Axel de la Peña

(El Maresme)

Ignasi Soler

(Girona Província)

Júlia Porta

(El Maresme)

Pol Casanovas

(El Maresme)

Joan de Andrés

(Barcelona província)

Enric Loire

(El Maresme)

Gabriel Montes

(Barcelona)

Marc Codinach

(Sabadell)

Ainhoa Aubà

(El Maresme)

Alejandra Santamarina

(El Maresme)

Sergio “Checho” Espinosa

(Barcelona província)

Antonio Sanchez

(Barcelona)

La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens!