• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Qui som?

solre percussió batucada percu

SolRe Percussió neix amb clara voluntat de difondre i promocionar la percussió de carrer o batucada. Organitzem activitats de lleure d’infants, joves i adults, ja sigui dins els centres educatius com en associacions o grups d’amics. Treballem per el·laborar projectes innovadors i integradors a l’abast de tothom.

La nostra forma de treballar ha estat àmpliament valorada com demostra el llarg ventall de col·lectius que han passat per les nostres mans. Així mateix, molts dels participants en les nostres activitats han acabat transmeten els seus coneixements a altres grups o col·lectius. És per això que l’aprenentatge de SolRe Percussió ha arribat fins i tot més enllà d’on ho hem fet nosaltres, sempre acompanyat pels èxits que l’avalen.

L’equip de SolRe Percussió està encapçalat per Uri Soler, percussionista en actiu des del 1996. Exerceix la docència en aquesta disciplina des del 2005 per varis grups d’arreu de Catalunya. Funda la marca al novembre del 2014 després de realitzar diferents estudis musicals de Bateria, Piano, Violí i Cant.

Durant 4 anys va compaginar un Grau d’Informàtica i Serveis per la UAB amb l’esport d’elit, entrenant-se en el Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat del 2008 al 2012. En deixar la pràctica esportiva ha orientat la seva vida professional en el sector del lleure musical.


L’equip

Creiem fermament en la feina ben feta, per això el nostre equip de professionals està compost per professionals de diferents nacionalitats carregats d’entusiasme. Treballem en la formació continuada en els valors i coneixements necessaris per desenvolupar la tasca amb garantia d’èxit.

Seguint els objectius integradors de SolRe Percussió, la nostra plantilla està formada per un 5% de treballadors amb algun tipus de discapacitat reconeguda.

A SolRe Percussió ens enorgullim de comptar amb un gran equip de professionals. Sabem que els èxits de la companyia són compartits, ja que sense els nostres treballadors no hauríem arribat fins aquí.

Uri Soler

(Director)

Ignasi Soler

(El Maresme)

Joan de Andrés

(Barcelona província)

Gabriel Montes

(Barcelona)

Sergio “Checho” Espinosa

(Barcelona província)
rutxo-solre

Roger (Rutxo) Puig

(Manresa)

Miguel Ángel López

(Baix Llobregat)

Andrea Cabezas

(El Garraf)

Joan Pradell

(Barcelona província)
david calderer

David Calderer

(El Bages)

Arnau Alvarez

(Vallès Occidental)

La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?