• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Protocol COVID19

  • 0

Protocol COVID19

Comença setembre i entre tots intentem tornar a la normalitat. Davant l’actual situació sanitària conseqüència de la COVID19, cal reforçar les mesures de protecció individual i col·lectiva durant el desenvolupament de les activitats. Amb la finalitat de protegir al màxim la salut dels professionals, col·laboradors i clients de SolRe Percussió hem el·laborat el següent protocol d’actuació obligatori per a les activitats programades.

  1. Tots els participants de les activitats han de mantenir una distància de seguretat de 2m entre ells i utilitzar mascareta des del moment d’arribar a l’espai on es realitzi l’activitat fins que es marxi.
  2. Tots els participants han de desinfectar-se les mans amb aigua i sabó (o en el seu defecte amb gel hidroalcohòlic) en el moment d’arribar i abans de tocar cap material.
  3. El material propietat de SolRe Percussió (instruments, baquetes, corretges…) serà d’ús individual en cada sessió i no es podrà compartir amb altres participants si no s’ha desinfectat prèviament (si el material ho permet sense que pugui malmetre’s) i/o deixat en quarantena durant almenys 72h.
  4. En finalitzar l’activitat, i un cop el material estigui recollit, els participants han de desinfectar-se les mans amb aigua i sabó (o en el seu defecte amb gel hidroalcohòlic).
  5. Qualsevol participant que presenti símptomes compatibles amb la COVID19 durant l’activitat, haurà de comunicar-ho al responsable i abandonar immediatament l’espai. Així mateix, no podrà participar de l’activitat qualsevol cas confirmat i/o en aïllament.

Estem convençuts que aquestes mesures permetran dur a terme les activitats amb total seguretat i tranquil·litat per als participants i les seves famílies.


Cerca a SolRe Percussió

Contacte

La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?