• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Per què no celebrem el Black Friday?

  • 0

Per què no celebrem el Black Friday?

Des de SolRe Percussió ens enorgullim de tenir sempre preus ajustats i és per això que no ens veureu promocionant ofertes ni rebaixes temporals.

Treballem tot l’any procurant oferir un servei de qualitat a uns preus justos, honestos i transparents amb un marge de beneficis ja molt ajustat en els nostres tallers de percussió i batucada.

Creiem que la millor forma de cuidar els nostres clients és de forma continuada al llarg de tot l’any, pel que ampliar els preus de les classes amb l’únic objectiu de poder ajustar-los en èpoques de rebaixes seria contrari als vostres interessos i sobretot als nostres valors de qualitat.

A més, les campanyes de promoció com Black Friday i totes les ofertes que duren solament uns dies potencien la compra per impuls, sense temps de reflexió o comparació i ajuden a sostenir un sistema capitalista que ens fa consumir, molts cops, sense necessitat. Des de SolRe Percussió volem que els nostres clients confiïn en nosaltres perquè realment creuen que som una bona opció per a les seves necessitats, proporcionant tot el temps de reflexió que necessitin per a que la seva batucada pugui decidir.

És per tots aquests motius que des de SolRe Percussió hem decidit no unir-nos al Black Friday.


Cerca a SolRe Percussió

Contacte

La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?