• info@solrepercussio.cat
 • 635 276 828 (Uri)

Contractació de grups de percussió o batucades

Si ets un grup i vols informació sobre els serveis que SolRe Percussió pot oferir-te, clica aquí.

“Organitzo un festival i busco bandes de batucada per actuar”. “Em caso i vull sorpendre als convidats amb una batucada”. “El meu fill és un amant dels grups de percussió”. Sigui quina sigui la teva excusa, el que busques és contractar un grup de percussió o de batucada!!! Doncs ja pots deixar de buscar!

SolRe Percussió t’ofereix el primer buscador de grups de percussió i batucada. Amb una sola petició, contactaràs amb grups d’arreu de Catalunya per trobar aquell que més s’ajusta al que busques. El cercador t’oferirà diverses opcions perquè puguis fer la tria final i et posarem en contacte directament amb l’elegit per acabar de tancar tots els detalls sense intermediaris.

Prova’l ja, i tria tu mateix el teu grup!  A mode orientatiu, un grup de percussió estàndard té un preu mig de 400€. Els preus poden variar segons el grup, època, duració i ubicació.

  A través del correu us farem arribar resposta al pressupost. Assegureu-vos que l'adreça és correcta.  En alguns casos serà imprescindible poder confirmar alguns detalls. Sisplau assegureu-vos de posar un telèfon correcte al qual us puguem localitzar fàcilment per tal de poder-vos enviar la comparativa el més aviat possible.
  Opció Estàndard. En un termini aproximat de 48h ens posarem en contacte amb vosaltres amb les diferents propostes confirmades.
  Opció més flexible. Ens permet reunir amb calma les diferents propostes i classificar-les per tipologia i preu. Rebreu una única notificació al cap de 5 dies aproximadament amb tota la informació detallada.
  Només en casos d'extrema urgència. Així que anem confirmant disponibilitats us les farem arribar. Tingueu presents que estaran ordenades per estricte ordre de confirmació, pel que el preu, qualitat i varietat del grup pot variar molt en els successius enviaments. Aquesta opció implicara una notificació nova per a cada proposta confirmada.
  Sisplau, seleccioneu aquesta opció només si la urgència ho justifica.

  Aquesta opció pot comportar un sobrecost.
  Consulta sense reserva. En un termini aproximat de 48h ens posarem en contacte amb vosaltres amb diferents propostes. Aquesta opció no implica la reserva de la data per part dels grups, pel que és la indicada si busques obtenir informació per tal de confeccionar un pressupost orientatiu de l'acte.

  Sóc conscient que aquesta cerca implica la reserva de la data pels grups de percussió amb disponibilitat. Em comprometo a donar resposta (tant afirmativa com negativa) a les propostes aportades per tal que els grups en qüestió puguin alliberar la data amb la major celeritat possible.  En clicar el botó "Enviar" dono el meu consentiment per a que Batucada.info faci ús de les dades aquí proporcionades per a cercar un grup de batucada. Les dades personals en cap cas seran transmeses a tercers.  La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

  Enviar un missatge!
  1
  Tens dubtes? Pregunta'ns!
  Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?