• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Serveis a grups de percussió i bandes de batucada

batucada grups percussió
Aquesta pàgina està orientada als grups, si estàs buscant contractar un grup de percussió, sisplau clica aquí.

El nostre objectiu és convertir-nos en la referència de tots els grups de percussió i batucades de Catalunya, des dels més veterans i experimentats fins aquells que tot just comencen. Per això ens posem a la vostra disposició per oferir-vos tots els serveis i qualsevol cosa que pugueu necessitar. El que ens motiva és aconseguir ser la primera opció a qui els grups de percussió aneu a demanar ajuda. És per això, que alguns dels serveis que us oferim són:

1. Assessorament gratuït.

Sempre que vulgueu fer alguna acció concreta i no sapigueu per on començar, o si teniu algunes idees però no podeu dur-les a terme, ens posarem al vostre costat per aconsellar-vos, en base a la nostra experiència i infraestructura. Si ho considereu oportú, podem implicar-nos-hi directament o senzillament acompanyar-vos en el procés.

2. Contractació d’actuacions.

Com a empresa líder que som, rebem sol·licituds diàries de contractació que fem arribar als nostres grups, per tal que ens indiquin disponibilitat i preu. Sense cap tipus de compromís, els diferents grups vinculats ens indiquen les seves necessitats, que passem al client final perquè valori i decideixi. I si alguna actuació no us satisfà, la podeu rebutjar automàticament.

Trencaones a l'AS de rePIQUES 2014

3. Professors de batucada.

Disposem de professors especialitzats en diferents àmbits (solfeig, tradicional, batucada, creació, posada en escena, coreografies, instruments individuals). Això ens permet realitzar tant tallers puntuals com activitats periòdiques. Els grups associats a SolRe Percussió reben un tracte preferencial i preus més reduïts en les activitats.

4. Compra-venda o lloguer d’instruments de percussió.

Sovint, sense preveure-ho, un grup de percussió pot créixer de forma inesperada o patir una reducció de components. Si això us passa, estem a la vostra disposició per comprar-vos els instruments de percussió sobrants o vendre-us-en d’altres. Tant és si són nous com de segona mà. També oferim els nostres instruments en servei de lloguer i préstec per si es tracta d’una situació temporal.

SolRetronada Dosrius 2015

5. Visibilitat en les xarxes socials.

Des de les xarxes socials de SolRe compartim les publicacions d’actuacions o d’accions destacades dels grups de percussió membres i, si ens envieu fotografies, també les publiquem.

6. Altres avantatges particulars per a cada grup.

Sols ens heu de fer saber què necessiteu o en què us podem ajudar de forma particular, i posarem els nostres esforços en aconseguir-ho.

Diferents anys en el sector avalen els nostres coneixements sobre la percussió de carrer i volem transmetre aquesta experiència a tots els grups que formem. Els nostres professionals aportaran la metodologia pròpia de SolRe Percussió i la adaptaran per tal de fer possible assolir els vostres objectius com a grup i individuals.

Si sols necessiteu un cop de mà en un tema concret, no deixeu de visitar l’apartat Assessorament d’aquest espai web.


La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?