• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Gràcies per aquesta SolRetronada!!

  • 0

Gràcies per aquesta SolRetronada!!

Dos anys més tard del que haguéssim volgut ahir vam poder celebrar finalment la #SolRetronada22. Gràcies a totes les colles participants i al públic assistent, espero que gaudíssiu de la festa i del gran espectacle que ahir ens vam oferir tots plegats!!!

Voldria aprofitar per donar les gràcies als Bakanards per obrir-nos les portes del seu poble i a l’Ajuntament de Begur per apostar per un acte d’aquesta envergadura posant-ho tot tant fàcil.

Però per sobre de tot voldria felicitar i agrair públicament l’enorme equip humà que forma SolRe Percussió (professors, voluntaris i col·laboradors) i que ahir va demostrar un cop més la seva vàlua. A alguns els coneixeu en la faceta de docent, però puc dir-vos que son unes enormes persones que es van deixar la pell per a que la cinquena edició de la SolRetronada fos l’èxit que tots vam viure. És per a mi un orgull poder comptar amb vosaltres!!

Ara és moment de fer balanç, buscar amb què es pot millorar i començar a preparar la SolRetronada23!! Els propers dies ens posarem en contacte amb les 4 seus candidates per a la propera edició per valorar-ne la viabilitat i anunciar-vos el més aviat possible la data i ubicació de la sisena edició.

Gràcies un cop més per acompanyar-nos en aquesta festa de la Família SolRe, i gràcies sobretot per a comptar amb nosaltres en el vostre dia a dia.

Ens veiem pròximament pels carrers i places!!

Una abraçada.
Uri.


Cerca a SolRe Percussió

Contacte

La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?