• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Esdeveniments i trobades de percussió

organització esdeveniments percussió batucada

Organitzar un esdeveniment de percussió com pugui ser un encontre, trobada o un concurs de bandes és un gran repte logístic i organitzatiu. Des de SolRe Percussió oferim un servei d’organització que us deslliurarà de gran part de la càrrega de treball.

La nostra experiència en el sector de la percussió, ens permet situar-nos al capdavant de l’organització d’esdeveniments i actes relacionats amb la batucada. Aportem tota la nostra infraestructura i coneixements al servei de l’acte perquè l’èxit estigui assegurat. Vosaltres trieu en quin grau us voleu involucrar i de quina part ens en fem càrrec nosaltres. Ens adaptem a les vostres necessitats responsabilitzant-nos, ja sigui d’una petita part, com de la totalitat de l’acte. Algunes de les àrees que més treballem són:

  • Contactes amb l’administració
  • Organització general de l’event
  • Contractació de personal
  • Gestió dels voluntaris
  • Difusió i convocatòria dels participants
  • Xarxes socials

La nostra experiència us permetrà gaudir millor de les tasques l’organització de l’acte i garantirà que el vostre esdeveniment sigui un èxit. Alguns dels esdeveniments que han comptat amb la nostra organització són el Llavatraka, Cor de Catalunya, Naçao Amiga entre d’altres. Tots ells han quedat sempre satisfets dels nostres serveis i això ens enorgulleix com a equip!

Si teniu l’acte ja programat, oferir-vos grups de percussió que més s’ajustin a les vostres necessitats. Disposem d’un ampli ventall de grups de percussió i batucades en conveni amb els que treballem de forma habitual i amb capacitat d’actuar en qualsevol acte. Finalment, si el que voleu és guarnir el vostre acte de percussió, no dubteu en programar-hi un taller de percussió per a infants, joves i/o adults.

Recordeu que per a l’organització de qualsevol acte, és imprescindible la tasca dels voluntaris. Si encara no ho sou, us podeu inscriure en la nostra Borsa de Voluntaris. Us hi esperem!


La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?