T’oferim serveis subjectes als avisos, termes i condicions establerts en aquest acord. A més, obeiràs les regles, directrius, polítiques, termes i condicions aplicables a aquests serveis abans d’utilitzar-los. Reservat el dret de modificar aquesta pàgina i aquests termes i condicions en qualsevol moment.

Abans de continuar, llegeix aquest acord perquè a l’accedir, navegar o fer qualsevol altre ús del Lloc indica el teu acord a tots els termes i condicions en aquest acord.

No pujaràs, distribuirás ni publicaràs a través d’aquest Lloc cap de continguts, informació o un altre material que (a) inclogui qualsevol error nociu, virus, cucs, trapes, troians o una altra propietat o codi nociu; (B) sigui difamatori, amenaçador, obscè, indecent, pornogràfic, discriminatori o que pogués donar lloc a una demanda de responsabilitat civil o criminal sota les lleis de qualsevol altre país on sigui aplicable; o (c) viola o infringeix els drets d’autor, patents, marques registrades, marques de servei, secrets comercials o altres drets de propietat de qualsevol persona. SolRe Percussió pot donar-te una identificació de compte i una contrasenya per poder accedir i utilitzar certes parts d’aquesta web. Cada vegada que facis servir una contrasenya o identificació, se’t considera autoritzat per accedir i utilitzar el Lloc de manera acord als termes i condicions d’aquest acord, i SolRe Percussió no té obligació d’investigar la font d’aquest accés o ús del lloc.

A l’acceptar aquests Termes d’Ús, certifiques que tens 18 anys o més. Si ets menor de 18 anys, si us plau utilitza aquesta pàgina només sota supervisió paterna o d’un tutor legal. Els termes i condicions d’aquest acord, atorguen una llicència limitada, revocable, no transferible i no exclusiva per accedir i usar aquesta Pàgina a través del navegador d’Internet només amb el propòsit de comprar i no per a qualsevol ús o ús comercial per compte de tercers, excepte quan estigui explícitament permès per SolRe Percussió per avançat. Qualsevol violació d’aquest Acord resultarà en la immediata revocació de la llicència concedida en aquest paràgraf sense previ avís.

Llevat que la nostra companyia ho permeti explícitament per avançat, tots els materials, incloent imatges, textos, il·lustracions, dissenys, icones, fotografies, programes, clips musicals o descàrregues, videoclips, materials escrits i d’un altre tipus que formen part d’aquesta Pàgina (en conjunt, el “Contingut”) estan destinats exclusivament per a ús personal i no comercial. No estàs permès fer ús comercial de cap de la informació proporcionada a la pàgina o fer cap ús de la Pàgina per al benefici d’un altre negoci. Reservat el dret de denegar el servei, cancel·lar els comptes, i/o cancel·lar comandes a la seva discreció, incloent sense limitació, si creiem que la conducta del client viola les lleis aplicables o és perjudicial per als nostres interessos. No et pots reproduir, distribuir, exhibir, vendre, llogar, transmetre, crear obres derivades de, traduir, modificar, realitzar enginyeria inversa, desmuntar, descompilar o explotar d’alguna manera aquest Lloc o qualsevol part del mateix a menys que expressament ho permeti la nostra companyia per escrit.

Seràs l’únic responsable de tot accés i ús d’aquest lloc per qualsevol persona que utilitza la contrasenya i la identificació originalment assignada a tu, si tal accés realment has autoritzat per tu o no i ús d’aquest lloc, incloent sense limitació, totes les comunicacions i transmissions i totes les obligacions (incloses totes les obligacions financeres) incorregudes a través d’aquest accés o ús. Ets l’únic responsable de protegir la seguretat i la confidencialitat de la contrasenya i la identificació assignada a tu. Hauràs notificar immediatament SolRe Percussió de qualsevol ús no autoritzat de la seva contrasenya o identificació o qualsevol altra violació o amenaça de la seguretat d’aquest Lloc.

Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?