9 alumnes

Ja sigui amb les mans, amb baquetes o masses, cada instrument de percussió té una tècnica lleugerament diferent. L’objectiu d’aquest curs és fer-te una aproximació a cada un dels instruments que conformen una batucada per tal de tocar-lo correctament.

Aquest curs inclou, entre d’altres, una explicació dels conceptes bàsics i diferents exercicis per poder desenvolupar-se correctament amb cada instrument.

Treball de tècnica individualitzat per a cada instrument

Instructor

SolRe Percussió neix amb clara voluntat de difondre i promocionar la percussió de carrer o batucada. Organitzem activitats de lleure d’infants, joves i adults, ja sigui dins els centres educatius com en associacions o grups d’amics. Treballem per el·laborar projectes innovadors i integradors a l’abast de tothom. La nostra forma de treballar ha estat àmpliament valorada com demostra el llarg ventall de col·lectius que han passat per les nostres mans. Així mateix, molts dels participants en les nostres activitats han acabat transmeten els seus coneixements a altres grups o col·lectius. És per això que l’aprenentatge de SolRe Percussió ha arribat fins i tot més enllà d’on ho hem fet nosaltres, sempre acompanyat pels èxits que l’avalen.
18,00 €
Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?