4 alumnes

La baqueta en la percussió és la extensió de la pròpia mà, pel que és necessari agafar-la correctament per a poder aprofitar totes les possibilitats percutives que t’ofereix, evitar lesions i gaudir al màxim de la seva pràctica.

Aquest curs et mostrarà diferents tipus de baquetes, la terminologia que identifica cada model i les principals tècniques de subjecció utilitzades. Redobles, rimshots, mordents… son alguns dels cops que aprendràs a fer a través d’explicacions teòriques i exercicis pràctics per a que puguis dominar al màxim les teves baquetes.

Tècnica de baquetes

Instructor

SolRe Percussió neix amb clara voluntat de difondre i promocionar la percussió de carrer o batucada. Organitzem activitats de lleure d’infants, joves i adults, ja sigui dins els centres educatius com en associacions o grups d’amics. Treballem per el·laborar projectes innovadors i integradors a l’abast de tothom. La nostra forma de treballar ha estat àmpliament valorada com demostra el llarg ventall de col·lectius que han passat per les nostres mans. Així mateix, molts dels participants en les nostres activitats han acabat transmeten els seus coneixements a altres grups o col·lectius. És per això que l’aprenentatge de SolRe Percussió ha arribat fins i tot més enllà d’on ho hem fet nosaltres, sempre acompanyat pels èxits que l’avalen.
15,00 €
Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?