6 alumnes

Malgrat que la majoria de grups de batucada treballen els ritmes d’oïda, conèixer la notació musical t’obrirà les portes a aprendre qualsevol ritme o cançó que t’interessi. Les partitures de percussió es poden escriure amb el sistema tradicional de pentagrames, però també mitjançant el sistema simplificat de quadrícules.

Amb aquest curs aprendràs les dues modalitats per a que puguis llegir-les totes dues i utilitzar la que més còmode et resulti.

El nivell del curs és d’iniciació, apte per fins i tot sense coneixements musicals previs.

Lectura de ritmes escrits (sistema tradicional de partitures i sistema de quadrícules)

Instructor

SolRe Percussió neix amb clara voluntat de difondre i promocionar la percussió de carrer o batucada. Organitzem activitats de lleure d’infants, joves i adults, ja sigui dins els centres educatius com en associacions o grups d’amics. Treballem per el·laborar projectes innovadors i integradors a l’abast de tothom. La nostra forma de treballar ha estat àmpliament valorada com demostra el llarg ventall de col·lectius que han passat per les nostres mans. Així mateix, molts dels participants en les nostres activitats han acabat transmeten els seus coneixements a altres grups o col·lectius. És per això que l’aprenentatge de SolRe Percussió ha arribat fins i tot més enllà d’on ho hem fet nosaltres, sempre acompanyat pels èxits que l’avalen.
18,00 €
Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?