3 alumnes

La improvisació és l’habilitat de canviar una cançó sobre la marxa, aportant dinamisme i fluïdesa a les cançons. Amb aquest curs aprendràs diferents tècniques i exercicis per treballar la creativitat i la improvisació, ja sigui a nivell individual com grupal. D’aquesta manera, cada cop que interpretis una cançó serà una obra única, amb nous talls, breaks i ritmes incorporats en un mateix tema.

Està dividit en 2 mòduls. En el primer d’ells, orientat a la improvisació grupal, aprendràs el sistema de senyes que permetrà a tot el conjunt formar nous temes sobre la marxa, amb la única feina prèvia d’aprendre i practicar cada una de les senyes. Un cop en acció, el director podrà crear en directe conjuntament amb tot el grup.

En el segon mòdul treballaràs la improvisació a nivell individual, amb exercicis, recursos i tècniques que et poden ser útils per variar qualsevol ritme, omplir silencis o generar moments de tensió en la cançó sense perdre el compàs.

Improvisació

Instructor

SolRe Percussió neix amb clara voluntat de difondre i promocionar la percussió de carrer o batucada. Organitzem activitats de lleure d’infants, joves i adults, ja sigui dins els centres educatius com en associacions o grups d’amics. Treballem per el·laborar projectes innovadors i integradors a l’abast de tothom. La nostra forma de treballar ha estat àmpliament valorada com demostra el llarg ventall de col·lectius que han passat per les nostres mans. Així mateix, molts dels participants en les nostres activitats han acabat transmeten els seus coneixements a altres grups o col·lectius. És per això que l’aprenentatge de SolRe Percussió ha arribat fins i tot més enllà d’on ho hem fet nosaltres, sempre acompanyat pels èxits que l’avalen.
25,00 €
Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?