12 alumnes

No descuidis la teva salut mentre toques! Aprendre a cuidar-se és tant o més important que cuidar el teu instrument. Realitzar un bon escalfament i adquirir una correcta higiene postural et permetrà practicar durant més temps evitant lesions, dolors i sobrecàrregues.

Aquest curs, dividit en 2 mòduls, et mostrarà quins exercicis son els més adients per a preparar la musculatura i articulacions que actuen en tocar. D’altra banda, aprendràs també quins gestos has d’evitar i com has de treballar per conservar una bona higiene postural durant la pràctica musical.

Fisioteràpia aplicada a la percussió

Instructor

SolRe Percussió neix amb clara voluntat de difondre i promocionar la percussió de carrer o batucada. Organitzem activitats de lleure d’infants, joves i adults, ja sigui dins els centres educatius com en associacions o grups d’amics. Treballem per el·laborar projectes innovadors i integradors a l’abast de tothom. La nostra forma de treballar ha estat àmpliament valorada com demostra el llarg ventall de col·lectius que han passat per les nostres mans. Així mateix, molts dels participants en les nostres activitats han acabat transmeten els seus coneixements a altres grups o col·lectius. És per això que l’aprenentatge de SolRe Percussió ha arribat fins i tot més enllà d’on ho hem fet nosaltres, sempre acompanyat pels èxits que l’avalen.
25,00 €
Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?