12 alumnes

Aquest curs està realitzat en format On demand, pel que les classes estaran disponibles per a ser visionades les vegades que vulguis i en el moment que vulguis.

L’objectiu del curs és presentar la batucada i profunditzar en tots els aspectes. És adient per a persones sense coneixements previs, ja que els primers mòduls serviran com a primera aproximació a l’estil. Per aquells que ja tinguin coneixements previs, els servirà per aprofundir i treballar la tècnica, repertori, estil, i fins i tot endinsar-se en la improvisació.

En cada una de les lliçons que composen aquest curs, aprendreu diferents temes, estils i/o tècniques que caldrà que seguiu practicant pel vostre compte per aconseguir d’interioritzar. D’aquesta manera, els vídeos que conformen les lliçons us donaran una explicació sobre què cal fer i quina és la millor manera de treballar-ho, incloent exercicis i recomanacions. Així doncs, desprès de visualitzar-los, tindreu material per treballar pel vostre compte.

Al ser un curs On demand, podeu visualitzar-lo al vostre ritme i repetir tots els mòduls i lliçons les vegades que siguin necessàries.

Curs complet de batucada

Instructor

SolRe Percussió neix amb clara voluntat de difondre i promocionar la percussió de carrer o batucada. Organitzem activitats de lleure d’infants, joves i adults, ja sigui dins els centres educatius com en associacions o grups d’amics. Treballem per el·laborar projectes innovadors i integradors a l’abast de tothom. La nostra forma de treballar ha estat àmpliament valorada com demostra el llarg ventall de col·lectius que han passat per les nostres mans. Així mateix, molts dels participants en les nostres activitats han acabat transmeten els seus coneixements a altres grups o col·lectius. És per això que l’aprenentatge de SolRe Percussió ha arribat fins i tot més enllà d’on ho hem fet nosaltres, sempre acompanyat pels èxits que l’avalen.
165,00 € 125,00 €
Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?