7 alumnes

Incorpora un nou tema al teu grup o aprèn un nou instrument de forma fàcil i còmoda. Aprendrem per separat els ritmes de cada un dels instruments per finalment interpretar-los tots alhora i veure com queda la composició final.

En cada un dels instruments, podràs veure el ritme tocat a diferents velocitats i una explicació per poder-lo entendre amb molta facilitat. Sols faltarà practicar-lo fins que soni a la perfecció.

L’Afro és un ritme brasiler influenciat pel Samba Reggae que destaca per tenir un compàs ternari.

Cançó: Afro

Instructor

SolRe Percussió neix amb clara voluntat de difondre i promocionar la percussió de carrer o batucada. Organitzem activitats de lleure d’infants, joves i adults, ja sigui dins els centres educatius com en associacions o grups d’amics. Treballem per el·laborar projectes innovadors i integradors a l’abast de tothom.

La nostra forma de treballar ha estat àmpliament valorada com demostra el llarg ventall de col·lectius que han passat per les nostres mans. Així mateix, molts dels participants en les nostres activitats han acabat transmeten els seus coneixements a altres grups o col·lectius. És per això que l’aprenentatge de SolRe Percussió ha arribat fins i tot més enllà d’on ho hem fet nosaltres, sempre acompanyat pels èxits que l’avalen.

10,00 €
Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?