16 alumnes

Afinar correctament tots els instruments és de vital importància per aconseguir que el conjunt estigui equilibrat i el so sigui net.

Malgrat ser un procés relativament fàcil i de poca duració, sovint molts percussionistes no li donen la importància que mereix i fa que la feina feta a base d’hores d’estudi i assaig no llueixi com podria fer-ho.

En aquest curs et donarem els coneixements necessaris per a poder afinar pràcticament qualsevol instrument de percussió. Així mateix, et servirà també per a poder substituir i reparar les membranes, quelcom que cal fer no només quan es trenquen, sinó sempre que presenti símptomes d’estar malmesa.

Afinació i substitució de membranes

Instructor

SolRe Percussió neix amb clara voluntat de difondre i promocionar la percussió de carrer o batucada. Organitzem activitats de lleure d’infants, joves i adults, ja sigui dins els centres educatius com en associacions o grups d’amics. Treballem per el·laborar projectes innovadors i integradors a l’abast de tothom. La nostra forma de treballar ha estat àmpliament valorada com demostra el llarg ventall de col·lectius que han passat per les nostres mans. Així mateix, molts dels participants en les nostres activitats han acabat transmeten els seus coneixements a altres grups o col·lectius. És per això que l’aprenentatge de SolRe Percussió ha arribat fins i tot més enllà d’on ho hem fet nosaltres, sempre acompanyat pels èxits que l’avalen.
4,00 €
Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?