• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Classes de Gralla

Les entitats culturals com associacions i colles de geganters, treuen a passejar sempre les figures acompanyades de música en directe per fer-les ballar. Cada cop són més els gegants que surten al ritme dels grups de batucada, si bé la música original que acompanya la imatgeria festiva a Catalunya ha estat sempre el so de la gralla.

Des de SolRe Percussió, oferim també classes i serveis a grups de grallers per aprendre i/o millora el seu estil acompanyats d’un professor experimentat. Des de classes puntuals, fins a sessions setmanals per poder participar de les cercaviles i trobades traient el millor so possible a la gralla.

Professor de gralla

Orientat sobretot a col·lectius que vulguin formar un grup de gralla o que en tingui ja un amb ganes de seguir evolucionant. Disposem de diferents professors de gralla per arribar a tota la geografia i nivells.

És especialment idoni per a escoles o associacions que disposen de gegants, capgrossos o qualsevol element d’imatgeria festiva.

Material: L’organització pot aportar tots els instruments i material necessari per a dur a terme el taller o fer ús del material que disposi el grup.
Grups: De 1 a 14 participants per grup.
Espai: Aire lliure o qualsevol aula diàfana amb capacitat per a tots els participants.
Duració: A convenir

Per què amb nosaltres?

SolRe Percussió és l’empresa líder a Catalunya en l’organització de tallers de batucada i gestió de grups de percussió. Aquest fet es nota en la nostra feina i en la qualitat del nostre servei, que inclou valors afegits que només un líder pot aportar:

  • Professor de guàrdia: Disposem permanentment d’un professor disponible per si el professor titular està malalt o té impossibilitat per acudir a la classe, el grup no es quedi mai penjat.
  • Sense cost pel centre: Aportem tot el material necessari per tal que el grup no hagi de fer cap despesa en l’adquisició d’instruments.
  • Gestió de rebuts: Podem ocupar-nos de cobrar directament als participants de l’activitat o facturar a l’entitat.
  • Actuacions remunerades: Els grups resultants de les activitats entren a formar part de la nostra borsa de grups de percussió, els quals poden participar en actuacions i festes.
  • Experiència i compromís: Els nostres professors tenen anys d’experiència en el sector i estan formats per nosaltres, pel que responem directament de la seva vàlua.
  • Projectes de SOLIDARITAT: Des de SolRe Percussió reinvertim gran part dels nostres beneficis en projectes socials i solidaris, tant propis com externs. Consulteu l’apartat SolRe Solidari per a més informació.

A més, a diferència d’alguns dels nostres competidors, estem legalment constituïts com a empresa i complim escrupolosament amb totes les nostres obligacions. Disposem d’assegurança de RC per a dur a terme les activitats i els nostres professors de batucada i percussió estan donats d’alta a la seguretat social des del primer dia.

Més informació

Demana més informació sense compromís amb aquest senzill formulari de contacte, i et respondrem en un plaç màxim de 12h.

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Escola, centre o assiciació

Població

Telèfon de contacte

Assumpte

Taller a realitzar

Informació adicional


La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens!

Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?