• info@solrepercussio.cat
 • 635 276 828 (Uri)

Classes de Gralla

Les entitats culturals com associacions i colles de geganters, treuen a passejar sempre les figures acompanyades de música en directe per fer-les ballar. Cada cop són més els gegants que surten al ritme dels grups de batucada, si bé la música original que acompanya la imatgeria festiva a Catalunya ha estat sempre el so de la gralla.

Des de SolRe Percussió, oferim també classes i serveis a grups de grallers per aprendre i/o millora el seu estil acompanyats d’un professor experimentat. Des de classes puntuals, fins a sessions setmanals per poder participar de les cercaviles i trobades traient el millor so possible a la gralla.

Professor de gralla

Orientat sobretot a col·lectius que vulguin formar un grup de gralla o que en tingui ja un amb ganes de seguir evolucionant. Disposem de diferents professors de gralla per arribar a tota la geografia i nivells.

És especialment idoni per a escoles o associacions que disposen de gegants, capgrossos o qualsevol element d’imatgeria festiva.

Material: L’organització pot aportar tots els instruments i material necessari per a dur a terme el taller o fer ús del material que disposi el grup.
Grups: De 1 a 14 participants per grup.
Espai: Aire lliure o qualsevol aula diàfana amb capacitat per a tots els participants.
Duració: A convenir

Per què amb nosaltres?

SolRe Percussió és l’empresa líder a Catalunya en l’organització de tallers de batucada i gestió de grups de percussió. Aquest fet es nota en la nostra feina i en la qualitat del nostre servei, que inclou valors afegits que només un líder pot aportar:

 • Professor de guàrdia: Disposem permanentment d’un professor disponible per si el professor titular està malalt o té impossibilitat per acudir a la classe, el grup no es quedi mai penjat.
 • Sense cost pel centre: Aportem tot el material necessari per tal que el grup no hagi de fer cap despesa en l’adquisició d’instruments.
 • Gestió de rebuts: Podem ocupar-nos de cobrar directament als participants de l’activitat o facturar a l’entitat.
 • Actuacions remunerades: Els grups resultants de les activitats entren a formar part de la nostra borsa de grups de percussió, els quals poden participar en actuacions i festes.
 • Experiència i compromís: Els nostres professors tenen anys d’experiència en el sector i estan formats per nosaltres, pel que responem directament de la seva vàlua.
 • Projectes de SOLIDARITAT: Des de SolRe Percussió reinvertim gran part dels nostres beneficis en projectes socials i solidaris, tant propis com externs. Consulteu l’apartat SolRe Solidari per a més informació.

A més, a diferència d’alguns dels nostres competidors, estem legalment constituïts com a empresa i complim escrupolosament amb totes les nostres obligacions. Disposem d’assegurança de RC per a dur a terme les activitats i els nostres professors de batucada i percussió estan donats d’alta a la seguretat social des del primer dia.

Més informació

Demana més informació sense compromís amb aquest senzill formulari de contacte, i et respondrem en un plaç màxim de 12h.

  El vostre nom (obligatori)

  El vostre email (obligatori)

  Escola, centre o associació

  Població

  Telèfon de contacte

  Assumpte

  Taller a realitzar

  Informació adicional

  Cessió de dades
  Les dades de vostè que siguin recollides en aquest document seran incorporades en un fitxer automatitzat i seran utilitzades per part de SolRe BCN SLU segons disposa i concedeix la Llei. Aquestes dades es faran servir per enviar-li informació relacionada amb les nostres activitats. Les dades recopilades no es cediran ni vendran excepte en cas d'obligació legal.
  Accepto


  La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

  Enviar un missatge!
  1
  Tens dubtes? Pregunta'ns!
  Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?