• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Borsa de Voluntaris esdeveniments de percussió

borsa voluntaris percussió batucada

Els voluntaris són un element clau en l’organització de qualsevol esdeveniment i des de SolRe Percussió som conscients del paper que juguen aquelles persones que, de forma completament desinteressada, es posen a disposició de l’organització  d’un esdeveniment per donar un cop de mà quan és necessari.

Per això, volem posar en contacte voluntaris i organitzadors per mitjà d’aquesta Borsa de Voluntaris del sector de la percussió a Catalunya. El funcionament és ben senzill, quan un organitzador d’un acte de percussió o batucada necessiti comptar amb voluntaris, nosaltres ens posarem en contacte amb aquells qui s’hagin registrat en el següent formulari, facilitant-los la informació i les dades de contacte de l’organitzador.

En cap cas des de SolRe Percussió facilitarem les dades de cap voluntari registrat.

Anima’t i fes possible l’organització i execució de nombrosos esdeveniments relacionats amb la percussió a Catalunya. Els voluntaris són vitals, i tu pots ser un d’ells.

La Borsa de Voluntaris de SolRe Percussió ha col·laborat en l’organització d’actes com el Llavatraka, el Pineda Ressona, el Cremem Sant Boi, Naçao Amiga, Cor de Catalunya o el rePercussió de Castellbisbal, entre d’altres. Confiem poder seguir aportant el nostre granet de sorra per a consolidar tots aquests actes i molt més en el sector percutiu català.

A què esperes? El registre és ben senzill i ràpid.

*Els camps marcats són obligatoris.


La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?