• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Bones Festes i Feliç 2018

  • 0
nadal 2018 2017 solre bones festes

Bones Festes i Feliç 2018

Des de SolRe Percussió volem agrair-vos un any més la vostra confiança en nosaltres, i desitjar-vos unes Bones Festes. Esperem que l’any nou arribi carregat d’alegries i nous èxits per a tots vosaltres.

 


El nostre 2017 resumit en 10 punts:

10. Visites a Hospitals

Un any més, hem seguit col·laborant amb la Fundació Enriqueta Villavecchia realitzant tallers als Hospitals de Sant Pau i Can Ruti per oferir als infants interns, activitats d’oci que els distreguin de la seva malaltia.

9. Casal d’Estiu

L’Escola Mar Nova de Premià de Mar, ha acollit aquest estiu el casal organitzat des de SolRe Percussió, en el que els valors i les emocions han estat l’eix conductor i els protagonistes de les activitats.

8. Percussionistes.cat

Aquest 2017 hem impulsat Percussionistes.cat, una plataforma online per posar en contacte als diferents percussionistes del panorama català, sigui quin sigui el seu estil o nivell. L’objectiu d’aquesta plataforma és establir una comunitat virtual on compartir coneixements, experiències i establir contacte entre els diferents percussionistes.

7. xSiSol

12 infants del Maresme amb necessitats educatives especials, han pogut gaudir aquest any del projecte xSiSol en el que, per mitjà de la música, han pogut treballar diferents competències tan físiques com emocionals.

6. Un gran equip

Des de SolRe Percussió ens sentim orgullosos del nostre equip de professionals, els quals són la base de tots els nostres èxits passats i futurs. És per això que potenciem la formació continuada per seguir millorant conjuntament dia rere dia.

5. Creixement

Aquest 2017 ens hem fet més presents arreu de Catalunya, amb la vinculació de nous grups de percussió i centres educatius al nostre projecte, fet que ha motivat la contractació de 2 nous professionals a les nostres files.

4. SolRetronada Solidària

Un any més hem dut a terme la SolRetronada, la trobada solidària amb els grups de percussió als que donem servei des de SolRe Percussió. Enguany va tenir lloc al Masnou i va comptar amb la participació de més de 600 participants de totes les edats que van poder gaudir d’una jornada plena de ritme i companyonia.

3. Salut i medi ambient

Conscients del fort risc al que està sotmès el nostre planeta, hem implementat mesures per reduir la contaminació, així com potenciat l’ús del transport públic o els vehicles compartits entre els nostres treballadors.

2. Més de 1.300 alumnes

Més de 1.300 alumnes entre adults, joves i infants, han participat aquest 2017 de les diferents activitats que hem desenvolupat satisfactòriament des de SolRe Percussió arreu del territori.

1. Projecte Lupresti!

Com sabreu, aquest 2017 hem engegat el Projecte Lupresti de la mà de la Fundación Vicente Ferrer i Trencaones per donar una oportunitat als nens cecs de la Índia per mitjà de la música i la percussió. Després de 2 setmanes treballant amb un total de 80 joves, ja han realitzat les primeres actuacions autònomes en festivals propis.

Aquest 2018 tenim molts nous projectes que esperem poder compartir amb tots vosaltres ben aviat!


Cerca a SolRe Percussió

Darreres entrades

SolRetronada 2019

Contacte

La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens!