• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Assessorament de percussió i batucades

percussió xsisol discapacitats tambors

Oferim assessorament gratuït per a grups de percussió novells o amb experiència.

Els diferents membres de SolRe Percussió estem especialitzats en un àmbit per tal d’oferir el màxim ventall de serveis als grups de batucada. D’aquesta manera, podem oferir assessorament gratuït tant a grups de percussió de recent formació, com a aquells que porten una llarga trajectòria.

No dubteu en consultar-nos i ens posarem a la vostra disposició. Els principals camps d’assessorament de percussió en els que treballem són:

Un membre de SolRe Percussió es reunirà amb vosaltres per orientar-vos sobre la millor manera de gestionar el grup en funció dels vostres objectius. Dies i hores d'assaig; repartiment d'instruments; estil musical... Aquesta funció és imprescindible per assegurar-se que tots els components del grup comparteixen la mateixa voluntat. Un cop definit l'objectiu és molt més senzill establir el full de ruta del grup.

El primer pas abans de començar a treballar és tenir clar el camí a seguir. Per això cal determinar quin estil musical seguirà el conjunt per poder escollir el ventall d'instruments més adient. Un membre de SolRe Percussió us explicarà els diferents estils musicals i us acompanyarà durant la vostra compra. Si ho desitgeu també ens podem fer càrrec de la compra dels instruments per tal que no us hagueu de preocupar de res!

Sovint passa que tenim molt clar el nostre objectiu però no sabem quins són els passos a seguir per aconseguir-lo. Des de SolRe Percussió us orientarem de manera clara perquè pugueu assolir amb èxits els vostres objectius. La nostra experiència en gestió de grups (per tota la gent que ha passat per les nostres mans) i els coneixements adquirits en encontres i concursos de percussió ens permet marcar un full de ruta el més real possible. En ell us indicarem quins aspectes heu de treballar més i en quins no necessiteu incidir tant.

Fins i tot els grups de percussió o de batucada amb més trajectòria pateixen èpoques de sequera creativa. És per això que a SolRe Percussió us oferim un cop de mà en l'el·laboració de nous temes tant si sou un grup de nova creació sense repertori com un conjunt experimentat. Després d'escoltar les vostres indicacions i els temes del vostre repertori (si és que en teniu) un membre de SolRe Percussió us ajudarà en la faceta creativa per extreure ritmes i patrons interessants de qualsevol idea que pugueu tenir. D'aquesta manera aconseguirem un tema acord amb la resta del repertori.

Si disposeu de molta creativitat musical però el resultat final no us acaba de convèncer possiblement sigui degut a una falta d'arranjament dels temes resultants. És per això que des de SolRe Percussió us donem un cop de mà en arranjar i perfeccionar aquells temes que tot i ser bons creieu que encara poden millorar. A vegades n'hi ha prou amb modificar el tempo mentre que en altres ocasions cal modificar el patró d'algún dels instruments de percussió o la intensitat del so. Els nostres experts us donaran el seu parer i us proposaran algunes millores i correccions per evolucionar com a batucada.

La posada en escena és un element clau per posicionar correctament qualsevol conjunt. D'aquesta manera des de SolRe Percussió us orientem per tal d'incorporar moviments corporals o coreografies. En funció del vostre nivell poden tenir més o menys complexitat i per augmentar l'espectacularitat de les vostres actuacions sense que això repercuteixi en el resultat musical final.

Quins tràmits cal fer per realitzar una actuació musical al carrer? És necessari disposar d'assegurança? Com hem de realitzar una factura? Podem facturar sense IVA? Totes aquestes qüestions poden ser fàcilment resoltes quan portes molts anys en el sector. Des de SolRe Percussió us oferim la nostra experiència administrativa per tal que tingueu un mal de cap menys. No dubteu en preguntar-nos!!

Demana el teu assessorament gratuït!

Si teniu algun dubte relacionat amb el sector de la percussió de carrer i la batucada, heu arribat al lloc adequat. Consulteu-nos sense compromís mitjançant la pàgina de contacte.


La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?