• info@solrepercussio.cat
 • 635 276 828 (Uri)

Arriba el carnaval a ritme de batucada

 • 0

Arriba el carnaval a ritme de batucada

Queden menys de dues setmanes pel carnaval 2022 i tots els nostres grups estan ja preparant les seves actuacions en motiu d’aquesta festa. Tant els grups d’extraescolar de batucada en les escoles com els grups de percussió en les rues de carnaval dels pobles.

Uns i altres estan ultimant els darrers assajos per a tenir-ho tot llest.

A més, com ja passa cada any per aquestes dates, algunes escoles no disposen d’un grup de batucada propi. Amb elles estem realitzant taller de percussió i batucada amb l’objectiu de preparar un grup que pugui encapçalar i/o tancar la rua del centre. És per això que aquests darrers dies abans de carnaval estem fent tallers de batucada a Barcelona, tallers de percussió a Girona i fins i tot algunes sessions de percussió corporal a Tarragona.

Sigui quina sigui la localitat de Catalunya on esteu no heu de patir! Ens desplacem fins a la vostra escolar o entitat per a fer un taller de batucada que faci brillar el carnaval a ritme de percussió!!

  El vostre nom (obligatori)

  El vostre email (obligatori)

  Escola, centre o associació

  Població

  Telèfon de contacte

  Assumpte

  Taller a realitzar

  Informació adicional

  Cessió de dades
  Les dades de vostè que siguin recollides en aquest document seran incorporades en un fitxer automatitzat i seran utilitzades per part de SolRe BCN SLU segons disposa i concedeix la Llei. Aquestes dades es faran servir per enviar-li informació relacionada amb les nostres activitats. Les dades recopilades no es cediran ni vendran excepte en cas d'obligació legal.
  Accepto


  Cerca a SolRe Percussió

  Contacte

  La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens

  Enviar un missatge!
  1
  Tens dubtes? Pregunta'ns!
  Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?