• info@solrepercussio.cat
  • 635 276 828 (Uri)

Afectacions COVID-19

  • 0

Afectacions COVID-19

Des del passat divendres 13 de març s’han suspès arreu del territori activitats culturals i musicals, com a mesura excepcional per contenir el Coronavirus.

En conseqüència d’aquesta mesura, queden suspeses totes les activitats programades mentre segueixi vigent l’estat d’alarma.

Activitats docents

Des del moment que s’ha aplicat aquesta mesura, s’han aturat tots els cobraments programats. En el cas de les sessions ja abonades i que no s’han pogut dur a terme, quan es reprenguin les classes farem el possible per recuperar-les.

En cas que no es puguin reprendre les activitats abans de finalitzar el curs escolar 2019-2020, la part proporcional de les quotes ja pagades que no s’hagin pogut realitzar quedaran com a saldo per al curs vinent i/o altres activitats que es desitgin realitzar.

La devolució de la quota pagada s’aplicarà únicament als infants que el curs escolar 2020-2021 no continuïn al mateix centre educatiu i que, per tant, no podran recuperar cap de les sessions que no s’han realitzat.

Tallers programats

Els tallers programats durant les dates en que estigui vigent l’estat d’alarma i que, com a conseqüència d’aquest, no es puguin dur a terme es contactarà amb el client per tal de reprogramar-lo al llarg del curs 2020-2021 en les mateixes condicions.

Actuacions contractades

En el cas de les actuacions ja contractades que es vegin afectades per l’estat d’alarma, s’oferirà al client la possibilitat de triar lliurement entre qualsevol de les següents opcions:

  • Reprogramar l’actuació durant els 12 mesos posteriors a l’aixecament de l’estat d’alarma.
  • Retornar l’import avançat en concepte de paga i senyal, un cop descomptades les despeses de contractació (aproximadament el 25% de l’import total).

Esperem que aquesta mesura excepcional duri el mínim possible i aviat puguem reprendre l’activitat. Mentrestant, desitgem que estigueu tots el millor possible.

Per a qualsevol consulta, no dubteu en contactar-nos!

Darrera actualització: 20 d’abril del 2020


Cerca a SolRe Percussió

Darreres entrades

Suspensió cobraments

Contacte

La percussió, amb nosaltres, és un joc de nens!

Enviar un missatge!
1
Tens dubtes? Pregunta'ns!
Hola! Sóc l'Uri i m'agradaria ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Què necessites?