Promotors

 SolRe Percussió

SolRe Percussió és una empresa amb seu a Vilassar de Mar (Barcelona) orientada al sector de la percussió dins de l’oci i especialitzada en el sector infantil. Imparteix regularment tallers en centres educatius de tot Catalunya a més de donar serveis a nombrosos grups de percussió catalans.

Actualment és l’empresa líder en el sector y destina gran part dels seus beneficis a la acció social amb alguns dels projectes explicats a “Altres experiències“.

New Wave

New Wave és un grup de percussió de Premià de Dalt (Barcelona) format per joves i adolescents. Neix el 2018 amb l’objectiu de proporcionar als joves un espai d’acollida i entreteniment on fomentar l’amor per la música, amb tots els beneficis que aquesta els aporta individualment i en conjunt.
És un projecte que pretén potenciar les capacitats dels 13 joves d’entre 11 i 19 anys, perquè continuïn aprenent amb el mateix entusiasme i amor del primer dia, aconseguint a través de la percussió transmetre valors tan importants com l’amistat, la solidaritat, el compromís o la companyonia.