Gala Lupresti

Reserveu-vos el diumenge 19 de març per liar-ne una de bona a Illa Fantasia!! Gràcies al suport de l’Ajuntament de Premià de Dalt, celebrem la Gala Lupresti en benefici del projecte homònim per la Fundación Vicente Ferrer. Tots els beneficis de la gala, es destinaran íntegrament al Projecte #Lupresti.
La Gala Lupresti comptarà amb la participació d’artistes del nivell de Judit Neddermann, Roger Reyes, Tortell Poltrona, Pep Callau, Alex Casanovas, els Capgrossos de Mataró, Mag Pampa, les colles Geganteres de Premià de Mar i Premià de Dalt, Carlota Cerrillo i Roger Corbalan, entre d’altres, a més dels grups de percussió ämbitum, Trencaones i Batokatú.
Per assistir a la gala sols és necessari fer un donatiu al Projecte #Lupresti amb el que podreu aconseguir la vostra invitació. Els donatius es poden fer al compte corrent ES23 3058 0572 2227 2001 1182.
  • Nens de 0 a 4 anys: Entrada lliure
  • Joves de 5 a 17 anys: Donatiu mínim 8€
  • Adults +18 anys: Donatiu mínim 12€

En el concepte de l’ingrés ha de figurar el nom i cognoms. Per aconseguir la invitació, caldrà presentar el resguard a la guixeta de l’auditori el dia de la gala. Les guixetes obriran a les 17h.

Els donatius de Fila0 es realitzaran també al mateix número de compte.

 
El 19 de març a les 18h, us esperem a tots a Illa Fantasia, no hi falteu!! 

 

GalaLupresti

Recordeu que amb el Projecte Lupresti aquest estiu donarem l’oportunitat a un grup d’infants amb discapacitat visual de la Índia de formar-se amb la percussió i que amb el grup resultant puguin guanyar-se la vida actuant en celebracions i festes, per tal de sortir de la seva situació actual. A més, paral·lelament, es finança la construcció d’habitatges per les famílies menys afavorides de la zona. Un projecte complet i solidari, en col·laboració de Trencaones, SolRe Percussió i la Fundació Vicente Ferrer i amb el suport del sector de la percussió de carrer de Catalunya.