Projecte Lupresti

La música és el llenguatge universal i un canal perfecte per treballar la comunicació, integració i autoestima de tots els col·lectius, especialment els nens i les nenes, i d’entre les diferents disciplines musicals, la percussió aporta un ràpid aprenentatge dels patrons bàsics, el que potència que seus practicants obtinguin els primers resultats als pocs minuts de pràctica, afavorint així que donin continuïtat a l’activitat i, especialment, reforçant positivament la seva autoestima.

El Projecte #Lupresti compta amb el suport de nombrosos artistes:

Amb aquestes premisses el nostre objectiu és millorar les condicions de vida dels nens i les nenes de les comunitats més empobrides d’Anantapur, al sud de la Índia, mitjançant la música i l’aprenentatge de la percussió. Mitjançant el Projecte Lupresti, aportarem a aquestes famílies els mitjans i els coneixements necessaris per promoure la comunicació, la seva integració i la seva autoestima, alhora que recaptarem fons per a la construcció d’habitatges.

Tu també pots col·laborar amb el projecte mitjançant la nostra acció solidària en benefici de la Fundació Vicente Ferrer, “Una baqueta, un mahó